De spike-eiwitten van mRNA-vaccins verlaten nooit meer uw lichaam…

© FRANK MERIÑO / PEXEL

Hoge antilichaamrespons” en “Training van uw immuunsysteem” en “Het doet zijn werk en verlaat dan uw lichaam” blijken volledig onwaar te zijn.

Ze hebben nog niemand gevonden die de spike-eiwitten van de COVID-vaccins daadwerkelijk heeft verwijderd… en we zijn nu 2 jaar verder van het begin van de proeven met de vaccins en het opdringen van deze troep aan 80% van de westerse wereld, schrijft
Sheldon Yakiwchuk.

Weet u nog dat sommigen van ons “terughoudend” waren, omdat er geen “langetermijnstudies” waren?

“Drinking the Kool-Aid” is een uitdrukking die wordt gebruikt om te verwijzen naar een persoon die gelooft in een mogelijk gedoemd of gevaarlijk idee vanwege de vermeende potentieel hoge beloningen. De uitdrukking heeft meestal een negatieve connotatie. De laatste jaren is het verder geëvolueerd naar extreme toewijding aan een zaak of doel, zo extreem dat men “de Kool-Aid zou drinken” en zou sterven voor de zaak. – Wikipedia

En anderen doken gewoon in de Kool-Aid…

Welnu… zoals blijkt, zullen degenen onder ons die terughoudend waren nu de rest van hun leven moeten doorbrengen met het vermijden van zoveel als het zweet van de jabbies… waar zij zich voor de rest van hun verkorte levensduur nooit meer zorgen hoeven te maken over een langetermijnstudie.

Ik weet niet zeker wie er in dit geval wint… want het lijkt erop dat we allemaal verliezen.

Maar … degenen die dit op zich hebben genomen, zouden moeten inzien dat het introduceren van MEER Spike-eiwitten door middel van Extra Boosters een complete tijdverspilling is, in een reeds verkorte levensduur … die met elke volgende prik kleiner wordt. Hun lichaam is al zodanig vergiftigd dat niet kan worden vastgesteld of en wanneer ze ooit van hun eerste prik(ken) afkomen.

Het is echt geen wonder dat dit geen onderdeel is van autopsierapporten…en als het dat wel is…waarom niemand erover praat.

En het is nu niet langer een mysterie waarom de Boosted Population de Double Jabbies heeft ingehaald op de Canadian Death Toll van COVID:

En waarom de Boosted nu meer van de Ziekenhuisopnames en Sterfgevallen zijn dan degenen die alleen hun ‘Primary Series’ – 2 Doses – hebben afgemaakt.

En waarom de 2 of meer extra doses de snelste toename van ziekenhuisopnames en sterfgevallen was, totdat Health Canada besloot te stoppen met het bijwerken van dit rapport:

Ze willen letterlijk dat je meer injecties neemt tot je dood bent… omdat deze troep je lichaam nooit verlaat en het toevoegen van meer benzine aan het ontstekingsvuur in je lichaam de energie en het immuunsysteem van je lichaam vermindert om eenvoudige respiratoire virussen te bestrijden… en waarom de enorme opleving van Influenza en RSV… en overvolle ziekenhuizen en IC’s terwijl we in Canada nog niet eens een grote koudegolf hebben gehad:

We zullen op een punt komen dat men gaat bekennen dat men nooit echt het genoom van de “overheersende stam” van Influenza heeft getypeerd… omdat men niet wil toegeven dat de griepvaccins overduidelijk hebben gefaald en men dit in plaats daarvan kan toeschrijven aan… minder doeltreffendheid van de H3N2, zoals men in het verleden heeft gedaan.

Ik moest eerlijk gezegd gniffelen toen ik hiernaar (zie video) luisterde… maar daarna besefte ik hoe verdomd ernstig dit eigenlijk is.

En als ze het hebben over het beheersen van het weer door een vermindering van CO2… en je beseft dat elke soort op de planeet CO2 uitademt… ze geven geen moer om koeienpoep… dit was gewoon meer ‘Laat me de punt erin steken, om te zien hoe het voelt’, politiek.

En Holy Fuck…

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nooit in mijn leven heb ik zulk volslagen dom, laf en verraderlijk volk gezien als de laatste twee jaar

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.