De uitvaartbranche floreert (en niet vanwege corona)

Foto: Pixabay

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!

Het aantal sterfgevallen stijgt zo hard dat uitvaartondernemers zich zorgen beginnen te maken, schrijft voormalig New York Times-verslaggever Alex Berenson op Substack.

Service Corporation International, één van de grootste spelers uit de branche, noteerde in 2022 tot nu toe bijna 500 miljoen dollar winst en het aandeel staat 15 procent in de plus.

15 procent meer telefoontjes

Vorige week woensdag zei directeur Thomas L. Ryan tegen investeerders dat het aantal sterfgevallen in de jaren voor corona met hooguit één of twee procent daalde of steeg. Hij liet weten dat Service Corporation in het derde kwartaal van dit jaar maar liefst 15 procent meer telefoontjes kreeg dan in het derde kwartaal van 2019. Dat had niemand verwacht, aangezien de sterfte aan corona erg laag is, zei Ryan.

Corona is weg, maar toch sterven er heel veel mensen. Waarom? Ryan verwees niet naar de mRNA-vaccins. En waarom zou hij? Dat zou hem en zijn bedrijf alleen maar hoofdpijn opleveren. Wel zei hij dat er meer kankerdoden te betreuren zijn en dat de gezondheid in het algemeen achteruit gaat.

Trend zich doorzet

Berenson merkt op dat ook in andere landen onverklaarbare sterftepieken worden geregistreerd, waaronder Duitsland, Australië en Taiwan. Ryan verwacht dat deze trend zich doorzet en dat de sterfte ook de komende jaren nog sterk verhoogd zal zijn.

Lincoln National group insurance death payouts for working age in USA 18-64 yr olds. 2019 is pre covid and is the baseline, 2020 covid hits no vaccine 9% increase, 2021 covid still here but now add the vaccine a 163% increase. FYI pic.twitter.com/Wb4B4GXjPs

— Michael Evanson (@MichaelEvanson1) November 3, 2022

[Zero Hedge]

5
9
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.