“DIED SUDDENLY”

Deze keer wordt de genocide opgenomen en uitgezonden. Slangengif geeft exact dezelfde symptomen. Als ze bij bosjes omvallen is toeval het eerste slachtoffer.

https://www.stewpeters.com/2022/11/died-suddenly-this-time-the-genocide-will-be-televised-stew-peters-promises/

Door Stew Peters

Gezonde volwassenen vallen  over de hele wereld dood neer. In de afgelopen 18 maanden is de term ‘Plotseling gestorven’ naar de  top van ‘meest gezochte’ Google-termen gestegen.

Op 21 november, om 5:00 Eastern Standard Time, in wat de documentaire van een generatie belooft te worden, zullen Matthew Skow en Nicholas Stumphauzer van Stew Peters.com  Died Suddenly afleveren.

Gezond verstand, hardwerkende Amerikanen – die graag een eerlijk gesprek willen voeren over wat we in de echte wereld zien gebeuren – zijn onderdrukt en monddood gemaakt.

Died  Suddenly belooft een einde  te maken aan die onderdrukking die ons door de machthebbers wordt  opgedrongen.

Het kolossale bloedoffer dat Amerikanen betaalden, zal bekend komen te staan  als een door Covid veroorzaakte Holocaust.

Of het nu gaat om  de actuarissen, verzekeringsmaatschappijen, balsemspecialisten, OB-GYN’s, ervaren artsen en pathologen, of militaire chirurgen, Amerikanen die getuige  zijn geweest van deze vernietiging zullen dit niet meer accepteren.

Na Died Suddenly zal Amerika niet langer  de alarmerende cijfers negeren van mensen die plotseling sterven.

Profsporters in  de bloei van hun carrière, zijn in recordaantallen dood gezakt.  Vroeger schommelden de percentages van atleten die tijdens hun wedstrijden instortten of    stierven rond de 5-10 per jaar.

Vorig boekjaar  naderde het aantal atleten dat instortte of stierf plotseling de 1000.

Piloten en artsen in topconditie zijn aan het aaien .

Meer dan tachtig Canadese artsen in de bloei van hun gezondheid zijn  dood neergevallen.

Dit zijn ongelooflijke aantallen  jonge mensen in de bloei van het leven.  Gezonde achttienjarigen. Levendige,   jongvolwassenen van in  de twintig.

Deze vezelige witgekleurde  bloedstolsels worden  uit de slachtoffers gehaald. De stolsels zijn de textuur van calamares die ze nog nooit eerder hebben gezien  – tot vorig jaar.

Consequent – keer op keer –  zien ze ze

En de grote gemene deler? De injectie.

De pers wil dit, het verhaal van de eeuw,  onderdrukken omdat ze eigendom zijn van grote farmaceutische bedrijven.

Elke show die de programmering van Mainstream Media  verankert, wordt u aangeboden door Pfizer of Moderna of een andere kop van de slang.

 Elke arts in de Verenigde Staten heeft zijn of haar licentie bedreigd,  impliciet of direct.

Vrijwel elke politicus wordt bedreigd door Epstein-achtige  beïnvloedingsoperaties – en ja, die  invloed gaat rechtstreeks naar het Oval Office via  voormalig stafchef Mark Meadows.

Er lopen VIJF MILJARD mensen rond als tikkende tijdbommen. Gewoon te wachten om plotseling te sterven.

Wij hier bij het Stew Peters Network worden NIET gekocht en betaald. We gaan  allemaal over  menselijkheid, alles over het redden van levens.

We ZULLEN  de censuur doorbreken. We ZULLEN de mensheid wakker schudden  en deze dodelijke operatie beëindigen.

Op een dag zullen  historici dit de genocide  noemen die niet op televisie werd uitgezonden.

Welnu, nu zal de post-Covid-holocaust worden uitgezonden voor de wereld om te zien.

Deze keer wordt de Covid Genocide op televisie uitgezonden.

En het MOET nu stoppen.

Omdat ze zich nu op onze kinderen richten  door  gevaarlijke, vaak dodelijke injecties toe te voegen  aan het vaccinatieschema  voor kinderen voor een “ziekte” die bijna nooit  kinderen heeft getroffen.

Ongeveer NUL kinderen werden ernstig getroffen door covid-19. Maar ze begonnen zeker als vliegen te vallen met de stolselinjectie.

De  dochter van een congreslid overleed. De  beste vriend en zoon van Earnest Ramirez is  voorgoed verdwenen.

Ieder van ons  kent iemand die  plotseling is overleden.

En de verhalen blijven komen.

Met  de drastische stijging van het onvruchtbaarheidspercentage dat we zien, hebben  we misschien wel een hele generatie verloren.

Dit zijn de populatiereductie-gebeurtenis waar de Georgia Guidestones ons voor waarschuwden.

Ze vertelden ons dat ze de planeet wilden ontvolken, dat ze het aantal  wilden  verminderen tot  ongeveer 500 miljoen mensen.

Dat is een  bevolkingsreductie van ongeveer  7,5 MILJARD  mensen  – of ongeveer vijfentachtig procent van de mensen op planeet aarde.

De mondiale elites die deze  reductie bewerkstelligen, hebben allemaal zwaar geïnvesteerd in het realiseren van die bevolkingsreductie.

En de moordende pers is medeplichtig.

Laat je niet  misleiden door hun propaganda. We zitten hier zeker NIET samen in.

 Samen met  degenen die deze moorddadige technologie hebben gefabriceerd, gemandateerd, uitgevonden die  al deze  honderdduizenden doden heeft opgeleverd,  is  de pers ook medeplichtig aan de holocaust.  

Wanneer we hier bij het Stew Peters Network klaar zijn, zal    het voor  elke Amerikaan overduidelijk   zijn dat het tijd is voor een      Neurenbergs  straftribunaal om    degenen die  zijn medeplichtig aan het   pushen van de  genocide door inenting naast het netwerk van Deep State sycophants die deze massamoord hebben gepleegd.

Veel leden van  de pers en hun klappende vrienden van zeehondenpoliticus  –  wanhopig om lucht te krijgen  en  medelevend lijken – zijn net zo schuldig aan  het leveren van het  dodelijke schot als degenen die de    hoofdlijn  hebben ontworpen en gemandateerd   van dit gif.

Totdat ik mijn  laatste adem uitblaas, zal ik fel aandringen om elk van die verantwoordelijke duivels te  ontmaskeren  totdat gerechtigheid is geschied.

Died  Suddenly staat voor de return volley.

Op maandag 21 november om 17.00 uur EDT,  sluit je alsjeblieft aan bij miljoenen van je mede-Amerikanen in het kijken naar Died Suddenly at StewPeters.com.

En zorg ervoor dat  je je  vrienden, je  familie en je kerk  er ook van op de hoogte stelt  .

We sturen je een bericht  om je te laten   weten wanneer we live gaan, zodat je het eerst kunt zien, en exclusief op StewPeters.com.

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.