Doodzwijgen, negeren en uitlachen – het zijn geen mensen.

“Je ziet ze op straat. Je ziet ze op TV. Je stemt er misschien zelfs op. Je denkt dat het mensen zijn zoals jij. Met dezelfde ongemakken en onbalans. Je hebt het mis. Je zit helemaal fout….”

HET ZIJN GEEN MENSEN.

Ze zijn “behandeld”. Ze hebben “handlers”. Ze draaien op een geïnjecteerde automatische piloot en volgen het script. Ze kunnen daarvan niet afwijken, omdat dat overal pijnen veroorzaakt. Ze eisen van ons maar één ding om die pijn te vermijden:

GEHOORZAAM ZIJN.

Ze hebben een deal met de “Chief Commander” gemaakt om te bereiken wat ze bereikt hebben. Of het nu popsterren zijn, kunstenaars, groot-ondernemers, bankiers, politici of “leiders van landen”. Ze hebben dat gedaan met iets of iemand die we niet kennen en niet kunnen zien. Wij niet, zij ook niet. Zij dachten er beter van te worden.

Ze hebben hun ziel aan de duivel verkocht.

Je kunt ze alleen maar “uitzetten” door ze te negeren, dood te zwijgen en uit te lachen. Daar worden ze bang van en grijpen naar de wapens. Hun wapens is het echelon dat gehoorzaam en bang voor hun baan is, het gigantische leger ambtenaren en dienders. Bijna stuk voor stuk geïnjecteerd om er Borg Genesis van te maken.

Ook zij hebben hun ziel aan de duivel verkocht. Ook zij voeren een eeuwigdurende Inquisitie tegen de mens, die zegt: hier stopt het, het is voorbij.

Laten we alvast de Roode Looper voor ze uitrollen…… daar hebben ze recht op. Deze zielepoten.

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.