Ed Nijpels over David Icke: ‘Het gaat hier om een idioot die het heeft over Rothschild-Joden’

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

De Britse ‘complotdenker’ David Icke mag niet naar Nederland komen voor een demonstratie. Daartoe heeft het kabinet besloten omdat zijn komst een risico zou vormen voor de openbare orde.

“Ik ben voor het vrije woord, ik vind dat iedereen zoveel mogelijk moet kunnen zeggen wat hij wil, maar hier gaat het toch om een redelijke idioot die het heeft over Rothschild-Joden,” zei Ed Nijpels, voormalig VVD-Kamerlid en voorzitter van het Voortgangsoverleg Klimaatakkoord, in het radioprogramma Spraakmakers.

NPO: Ed Nijpels over David Icke: Ik ben erg voor het vrije woord, maar David Icke die het over Rothschild Joden heeft moet je op voorhand verbieden… pic.twitter.com/R3VbwVY3jE

— Symphony (@Symph0ny3) November 5, 2022

(Video verwijderd? Klik hier…)

Draadjes los

“Ik denk dat hier het argument van openbare orde wel een rol kan spelen, want als deze man hiernaartoe komt, dan leidt dat misschien wel tot het inschakelen van honderden politieagenten. Er zijn dus ook grenzen,” vervolgde Nijpels.

“Je moet heel lang nadenken of je iets wilt verbieden, en dat doe je dus niet om wat hij zegt – ook al is dat nog zo idioot – maar dit leidt gewoon tot grote problemen als je hem in Amsterdam toelaat,” beweerde Nijpels.

“Hij is gewoon gek. Als je praat over Rothschild-Joden, als je zegt dat de kampen in de Tweede Wereldoorlog zijn veroorzaakt door de Rothschild-Joden en je durft dat in het openbaar te zeggen, dan zitten er toch wel een paar draadjes los,” zei hij over Icke.

Trekken aan de touwtjes

Janneke Monshouwer, die 30 jaar bij de Nederlandse tv heeft gewerkt en meewerkte aan de totstandkoming van het NOS Journaal, heeft eerder gezegd dat onder andere de Rothschilds achter de schermen aan de touwtjes trekken.

Volgens Monshouwer, jarenlang productie-assistente bij het NOS Journaal, zijn zij de drijvende kracht achter de City of London, Wall Street en Israël.

4.9
19
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.