En ondanks het geweld, het lijden en de chaos die ze hebben veroorzaakt, laten we hen aan de top blijven en de controle houden.

“All tyrannies rule through fraud and force, but once the fraud is exposed they must rely exclusively on force.” – George Orwell

Door de geschiedenis heen hebben psychopaten, sociopaten, narcisten en diverse asociale persoonlijkheidsgestoorde individuen samenlevingen geregeerd.

Psychopaten en sociopaten vertonen vaak lichtzinnigheid en oppervlakkige charme, hebben een grandioos gevoel van eigenwaarde, zijn pathologische leugenaars, vertonen extreem narcisme, zijn bedrieglijk, sluw en manipulatief, vertonen een gebrek aan berouw of schuld, tonen een harteloze minachting voor de gevoelens van anderen, hebben geen geweten, empathie en accepteren geen verantwoordelijkheid voor hun acties.

In een competitieve wereld zullen de mensen die immoreel handelen, die geen respect hebben voor de waarheid, een voordeel hebben ten opzichte van degenen die zich aan de regels houden. Het resultaat is dat degenen die machtsposities bereiken de meest meedogenloze, de meest sociopathische, degenen zonder geweten zullen zijn.

In samenlevingen die worden gerund door psychopaten, ambitieuze individuen en sycophants, die niet klinisch psychopathisch zijn, worden ze ertoe aangezet zichzelf te modelleren naar krachtige psychopaten om macht te bereiken. Het gevolg: psychopaten fokken meer psychopaten.

Wanneer bedrijfsleiders, bankiers, mediamanagers, academici, militaire officieren, overheidsfunctionarissen, Congresleden en senatoren, en zelfs presidenten en premiers, leugenaars en bedriegers zijn, en meedogenloze, harteloze manipulators zijn die geen respect hebben voor de waarheid of andere mensen, wordt het hele weefsel van de samenleving verwrongen naar hun beeld en wordt psychopathisch gedrag de norm.

Onze wereld wordt gekenmerkt door:

permanente oorlog,
full-spectrum dominantie,
gerichte moorden,
uitlevering,
marteling,
waterboarding,
NSA, FBI, CIA, Mossad, MI6, NAVO, Gladio,
Abu Ghraib, Guantanamo,
huurlingen, Blackwater, paramilitairen, Consultants, counter-insurgency,
kernwapens, kruisraketten, drones, landmijnen, clusterbommen, napalm, witte fosfor, Agent Orange, verarmd uranium, biologische en chemische wapens
vijandelijke strijders, shock and awe, moedjahedien, al-Qaeda, Taliban, Islamitische Staat (ISIS), Zionisme,
staatsterrorisme, valse vlaggen, 9/11,
kleurenrevoluties, regime change, staatsgrepen, sancties,
drugshandel, mensenhandel, plausibele ontkenning, straffeloosheid,
fascisme en neofascisme, Auschwitz, Nanking, Hiroshima en Nagasaki, genocide,
apartheid, dictatuur, plutocratie, oligarchie, kleptocratie, politieke sociopaten en narcisten,
structurele aanpassing, bezuinigingen, extreme ongelijkheid, uitbuiting, armoede,
elite pedofilie,  endemische corruptie,
roofkapitalisme, woekerwinsten, belastingparadijzen, witwassen van geld, bail-outs en bail-ins van banken, too-big-to-fail, monopoliekapitalisme,
globalisering, marktmanipulatie, financialisering, corporatisme, rechtspersoonlijkheid, gouden parachutes,
fracking, verwijdering van bergtoppen, teerzanden,
in het laboratorium gecreëerde ziekten,
genetisch gemanipuleerd voedsel, glyfosaat,
medisch-farmaceutische maffia,
vaccincatastrofe, autisme,
maximale beveiliging, militarisering van politie, bedrijfsmedia, public relations, propaganda, nepnieuws, surveillance, RFID-chips, optische scans, gezichtsherkenning,
wereldwijd, de New Government Order.

Het is duidelijk dat deze wereld niet is gebouwd door zorgzame mensen, maar is gebouwd en wordt bestuurd door zielloze individuen, geen mensen.

En ondanks het geweld, het lijden en de chaos die ze hebben veroorzaakt, laten we hen aan de top blijven en de controle houden.

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.