Europarlementariër wil dat er koppen gaan rollen: ‘Stuur Kuipers, De Jonge en Van Dissel weg!’

Help mee door deze informatie met iedereen op je social media te delen!

Uit openbaar gemaakte documenten blijkt dat Hugo de Jonge, voormalig minister van Volksgezondheid, coronadata heeft laten manipuleren voordat deze openbaar gemaakt werden door het RIVM.

Deze manipulatie creëerde een beeld van een ‘pandemie van ongevaccineerden’ en dit bewust foutieve beeld droeg bij aan het draagvlak voor maatregelen zoals het coronatoegangsbewijs, waardoor rechten en vrijheden van burgers geschonden werden.

Direct aftreden

“Ouderen en zieken stierven onmenswaardig alleen, kinderen op zwemles werden buiten in de kou afgedroogd, ongevaccineerden werden met ontslag bedreigd,” reageert FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff. “Er werd een tweedeling in de samenleving gecreëerd van gevaccineerden tegenover ongevaccineerden. En dat alles werd gestaafd met gemanipuleerde data en cijfers. Hugo de Jonge was hier verantwoordelijk voor en minister Kuipers is dat nu. Deze ministers moeten wat mij betreft direct aftreden.”

De Graaff wil van de Europese Commissie weten in hoeverre EU-beleid en de corona-aanpak gebaseerd zijn op gemanipuleerde data aangeleverd door Nederland.

Koppen rollen

“Het RIVM van Van Dissel heeft in opdracht van Hugo de Jonge de gepubliceerde cijfers over ziekenhuisopnames vervalst om burgers daarna onmenselijk te behandelen,” schrijft het Europarlementslid op Twitter.

“In een normaal democratisch land zouden nu koppen rollen! Kuipers, De Jonge en Van Dissel moeten weggestuurd worden!” benadrukt hij.

RIVM Van Dissel heeft in opdracht van Hugo de Jonge de gepubliceerde cijfers over Corona-ziekenhuisopnamen vervalst om burgers daarna onmenselijk te behandelen.

In een normaal democratisch land zouden nu koppen rollen!

Kuipers, De Jonge en Van Dissel moeten weggestuurd worden! pic.twitter.com/K48B3grjE4

— Marcel de Graaff #FVD (@MJRLdeGraaff) November 9, 2022

4.9
28
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.