Europarlementslid eist dat Nederland samenwerking met World Economic Forum onmiddellijk stopzet

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!

De Raad van State heeft de bouwvrijstelling geschrapt. Die zou niet voldoen aan het Europese natuurbeschermingsrecht. Bouwprojecten mogen niet meer automatisch toestemming krijgen om tijdelijk stikstof uit te stoten.

De uitspraak kan gevolgen hebben voor de hele bouwsector. Per project moet weer een stikstofberekening worden gemaakt. Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) vindt de uitspraak ‘verschrikkelijk’. “Met het schrappen van de bouwvrijstelling gaat de Nederlandse samenleving verder op slot.”

Lariekoek

“De Raad van State vindt de door de Europese Unie verzonnen stikstofnormen belangrijker dan de belangen van onze burgers, boeren, vissers, bedrijven en bouwsector,” stelt De Graaff.

Volgens hem is de Nederlandse overheid schuldig aan dit debacle. “De overheid weet dondersgoed dat de stikstofnormen van de EU gebaseerd zijn op drijfzand. Het is lariekoek die alleen tot doel heeft om boeren, bedrijven en burgers hun bezit en werk af te nemen zodat ze totaal afhankelijk worden van de overheid.”

Marionet van het World Economic Forum

Voor De Graaff is het dan ook overduidelijk dat de Nederlandse overheid en rechtspraak niets meer zijn dan een marionet van het World Economic Forum. “Geheel in lijn met de WEF-slogan ‘You’ll own nothing and you’ll be happy’ wordt onze welvaart, cultuur en rechtsstaat in sneltreinvaart afgebroken. Als we niet onmiddellijk in verzet gaan, zijn wij als burgers gevangen in een permanent dictatoriaal systeem.”

De Graaff eist dan ook dat Nederland onmiddellijk de samenwerking met de EU en het WEF stopzet. In afwachting daarop roept De Graaff op alle dictaten uit Brussel te negeren. “Hongarije bewijst dat door de Europese dictaten te negeren je van een hoop ellende gevrijwaard blijft. Van een ongelimiteerde instroom asielzoekers, tot het verliezen van je eigen cultuur en identiteit door deze stikstof-ellende en hogere energieprijzen.”

Nederland moet nog verder kapot. Na de visserij, de boeren en tuinders, het transport, is nu de beurt aan de bouw.

EU normen doen onze economie de das om en Rutte/Kaag lachen erom.

Deze WEF-marionetten moeten weg en Nederland moet uit de EU.#bouw#Rutte#WEF#EU pic.twitter.com/hW9iw2pUxk

— Marcel de Graaff #FVD (@MJRLdeGraaff) November 2, 2022

5
4
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.