Filmpje: Microbioloog legt uit hoe mRNA-prikken het brein beschadigen

Foto: Sucharit Bhakdi (Videostill Rumble/Bright Light News)

Help ons door dit met anderen op je social netwerk te delen!

In het brein brengen haarvaten bloed en zuurstof naar de cellen. Als ze verstopt raken, sterven die cellen af. Deze hersencellen worden nooit vervangen, ze zijn weg, zei microbioloog Sucharit Bhakdi tijdens de Better Way Conference in Wenen.

Er kan vervolgens van alles gebeuren in het brein. In de frontale kwab kan schade optreden. Bij mensen met alzheimer en dementie worden allerlei kleine littekens gevonden in de frontale kwab. Niemand weet waarom, zei Bhakdi.

Spike proteins in the capillaries of the brain ~ presented by the fantastic Dr. Sucharit Bhakdi pic.twitter.com/1u8PLThreM

— Janey (@_Janey_J) November 8, 2022

(Video verwijderd? Klik hier…)

Gestorven na derde vaccinatie

Je kunt een infarct krijgen, een verlamming en niet in staat zijn om te praten. Je brein functioneert niet meer naar behoren omdat de cellen dood zijn, zei hij.

De emeritus hoogleraar toonde een brein van een man die was gestorven na zijn derde vaccinatie. Niemand wist waarom hij was overleden, waarna men besloot om zijn brein onder de loep te nemen. De bloedvaten in de hersenen bleken het spike-eiwit te bevatten. In veel verschillende delen van het brein lekten de bloedvaten.

Niet afkomstig van het virus

De patholoog die obductie had uitgevoerd, toonde aan dat het spike-eiwit niet afkomstig was van het virus. Er werd een multifocale necrotiserende encefalitis vastgesteld, een zeer zeldzame aandoening, zei Bhakdi.

5
7
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.