Franse president Macron pleit tijdens APEC-top voor wereldorde

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!

De Franse president Emmanuel Macron beschrijft de huidige wereld als ‘een jungle’, waarin de Verenigde Staten en China ‘twee grote olifanten zijn die steeds nerveuzer proberen te worden’.

“Als ze heel nerveus worden en een oorlog starten, zal dat een probleem zijn voor de rest van de jungle,” zei hij op de APEC-top, het economische samenwerkingsverband voor Aziatische landen en landen grenzend aan de Grote Oceaan.

In case you still think it’s a conspiracy theory that our elites want a world order, here’s French President @EmmanuelMacron yesterday at the APEC summit:

‘We need a single global order’. pic.twitter.com/CFTMXUPy1R

— Eva Vlaardingerbroek (@EvaVlaar) November 19, 2022

(Video verwijderd? Klik hier…)

Grote vergissing

De Franse leider pleitte voor ‘samenwerking tussen veel andere dieren’: tijgers, apen, enzovoorts. Hij riep daarnaast op tot het vormen van een wereldorde.

“Staan jullie aan de kant van de VS of China?” vroeg Macron. “Veel mensen willen dat er twee ordes zijn in deze wereld. Dat is een grote vergissing. We hebben behoefte aan één enkele wereldorde.”

Niet langer een complottheorie

Politiek commentator Eva Vlaardingerbroek merkt op dat het niet langer een complottheorie is dat onze elites een wereldorde nastreven.

Macron was in juni 2014 aanwezig bij de Bilderbergconferentie in Kopenhagen. Drie jaar later werd hij president van Frankrijk. Daarnaast is hij een Young Global Leader van het World Economic Forum.

5
9
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.