Ga in de zesde dimensie van ware creatie – Channeling 24-11-2022

Foto: Pixabay.com

Help anderen door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze inderdaad prachtige nieuwe dag. We zijn blij dat we wat meer kunnen vertellen over de zesde dimensie, waarmee we een paar dagen geleden zijn begonnen.

Wat zweven niet is

Allereerst willen we dat je begrijpt, dat wat sommigen van jullie veronderstelden niet het geval is, we hebben het niet over een buitenlichamelijke ervaring of astraal reizen.

Toen we het over zweven hadden, bedoelden we dat je je voorstelt dat je zweeft, niet dat je je fysieke lichaam verlaat zoals bij een astrale reis. Nee, daar hadden we het niet over.

Als we het over de zesde dimensie hebben, bedoelen we het rijk van de verbeelding, waar je in je gedachten en vanuit je hart naartoe kunt gaan.

In feite is het de ruimte in je hart van waaruit je je werkelijkheid creëert. Als je je dingen voorstelt, zie je ze voor je, bijna net zo levendig als wanneer het echt zou zijn.

In de zesde dimensie creëer je wat het ook is dat je wilt ervaren, om het te realiseren in je fysieke werkelijkheid.

Manifestatie versus bewuste creatie

We willen dat je begrijpt hoe belangrijk dit is. Want als je je leven leeft vanuit de lagere trillingsfrequenties, vanuit een standpunt van gebrek en afgescheidenheid, van ‘oorzaak en gevolg’, waar je moet werken en moeite moet doen om dingen te manifesteren, zal wat het ook is dat je wilt, diezelfde energie van gebrek en afgescheidenheid hebben, van beperkingen, van ontberingen.

Terwijl je om te creëren vanuit de hogere trilling, vanuit een hogere frequentie, van de derde dimensie, de dimensie van gebrek, beperking en afscheiding, die heel lang je dagelijkse gewone staat van zijn is geweest, naar de vierde dimensie gaat.

Vanuit de vierde dimensie, die de dimensie van transformatie is, ga je naar de vijfde dimensie, die een mentale staat van zijn is, van in zuivere liefde zijn, van verhoogde trilling, wetend dat je alles bent wat er is, wetend dat je een deeltje van God bent, wetend dat je God bent.

En van daaruit ga je verder naar de zesde dimensie, de dimensie van verbeelding en creatie, waar je moeiteloos kunt creëren, zonder veel anders te hoeven doen dan dat wat je wilt creëren al voor je te zien, het te voelen alsof het er al is, te weten dat het er al is.

Dat is wat wij noemen ‘je toekomst herinneren’, en als je naar dat rijk gaat, je verbeelding gebruikt, dan gebruik je het zoals het altijd al bedoeld was.

Gebruik van je denkende geest in de zesde dimensie

Je geest, je denkende geest, je brein, was nooit bedoeld om gebruikt te worden als middel om ellende voor jezelf of anderen te creëren.

Het was nooit de bedoeling om je brein te gebruiken voor zorgen, voor worsteling, voor gedachten over hoe ellendig je je voelt, of hoe slecht dingen zijn. Of voor zorgen over geld, of andere dingen waarvan je het gevoel hebt dat het je ontbreekt.

Nee, het ware doel van dat brein dat je hebt, is om naar de zesde dimensie te gaan, waar je in staat bent om doelbewust alles te creëren wat je wilt ervaren, inclusief oplossingen voor uitdagingen.

Als je daarheen gaat, vanuit de hogere trilling van de vijfde dimensie, vanuit je hart, zul je gaan zien wat je ware kracht is.

Je zult de kracht van je geest gaan ervaren, en uitspraken als ‘mind over matter’ zullen onmiskenbaar meer betekenis voor je krijgen, want dat is wat je gaat ervaren.

Leef als de Meesterschepper die je bent

Laat dit dus even bezinken, en wuif het niet meteen weg als ‘new age onzin’. Nou ja, wij oordelen er niet over als je dat doet, je hebt alle recht om er zo over te denken als je wilt. We wensen alleen dat je er meer over nadenkt en het zelf uitprobeert.

Verhoog je vibratie, en visualiseer, stel je de wereld voor, je leven, precies zoals je wilt dat het is. Jij bent een Meesterschepper, weet je nog dat we je dat verteld hebben? Het is dus aan jou om bewust als dat te gaan leven.

We houden van je lief mens, en wanneer je ons nodig hebt, zijn we er. Wij zijn jij, jij bent ons.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.7
3
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.