Geboortecijfer duikelt omlaag in Australië, daling van 63 procent: ‘Komt het door de prik?’

Foto: Unsplash

Help door dit met anderen op je socials te delen!

In Australië duikelt het geboortecijfer naar beneden, blijkt uit cijfers van het Australische CBS. Van oktober tot november 2021 werden er 21 procent minder baby’s geboren dan gemiddeld. Van november tot december kwamen er maar liefst 63 procent minder baby’s ter wereld.

Er is iets heel erg mis

In december was het negen maanden geleden dat de coronavaccins werden uitgerold, bericht LifeSiteNews. Als deze trend doorzet, zijn de kraamafdelingen in Australië straks leeg. Hoe gaan de overheid en media dat probleem verbergen?

Er is iets heel erg mis, aldus LifeSite. De autoriteiten zullen beweren dat correlatie niet hetzelfde betekent als een causaal verband en dat er geen bewijs is dat de vaccins het probleem hebben veroorzaakt.

Ontslagen

Eenieder die probeert een antwoord te vinden op de vraag waarom dit gebeurt, zal worden aangevallen en zwartgemaakt. Dat ondervond ook oud-parlementslid George Christensen. In een artikel op Substack over de data van het Australische CBS vraagt hij zich af of het door de prik komt.

Christensen verwijst naar vruchtbaarheidsspecialist Luke McLindon uit Brisbane, die opeens veel meer miskramen registreert. Normaal gesproken krijgt 12 tot 15 procent van zijn patiënten een miskraam. Bij zijn ‘gevaccineerde’ patiënten bedraagt dat percentage 74 procent. Toen hij aan de bel trok, werd hij ontslagen door zijn werkgever, het Mater Hospital.

5
4
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.