Gelekte e-mail ziekenhuis onthult: aantal doodgeboren baby’s sterk gestegen

Foto: Unsplash

Help anderen door dit artikel met kennissen op je social media te delen!

Een gelekte e-mail van een ziekenhuis in Fresno in de Amerikaanse staat Californië heeft onthuld dat het aantal doodgeboortes is gestegen, meldt NTD. De medewerker die de e-mail heeft gelekt, laat weten dat de stijging samenvalt met de uitrol van het coronavaccin.

In de e-mail, die naar ziekenhuismedewerkers werd verstuurd, valt te lezen dat de trend naar verwachting doorzet. In de maand augustus werden er 22 doodgeboortes geregistreerd in het ziekenhuis, een record.

A leaked hospital email from central California revealed they have seen an increase in stillbirths. The staff member who leaked the email says the uptick happened after people started taking the COVID-19 vaccines. pic.twitter.com/fzn1eJNjs4

— California Today (@Calif_Today_NTD) October 27, 2022

(Video verwijderd? Klik hier…)

Door het dak

Tot en met 8 september waren er al acht doodgeboren baby’s geteld, blijkt uit de e-mail, die is opgesteld door een hoofdverpleegkundige.

Volgens de medewerker die de e-mail heeft gedeeld met de krant The Epoch Times ging de foetale sterfte na de uitrol van het coronavaccin door het dak. Ze zei dat er normaal gesproken één tot twee gevallen per kwartaal worden geregistreerd.

Geen antwoord

De krant zocht contact met de hoofdverpleegkundige die de e-mail heeft verstuurd, maar kreeg geen antwoord.

Gynaecoloog en verloskundige James Thorp zei tegenover de krant dat er de afgelopen 15 maanden 1300 peer-reviewed studies zijn verschenen waaruit blijkt dat de coronavaccins kunnen leiden tot ernstige complicaties en sterfte.

5
9
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.