Genderoorlog: Poetin noemt gender vloeibaarheid-propaganda een MISDAAD TEGEN DE MENSHEID

Amerika’s betrokkenheid bij de oorlog in Oekraïne houdt mogelijk verband met de LGBTQ-agenda. In een aflevering van “Good Morning, Patriot” sprak de presentator over hoe de Democraten Oekraïne steunen omdat Rusland staat voor het traditionele gezin en weigert te “buigen” voor de LGBTQ-agenda, bericht Mary Villareal.

In februari kondigde de Russische president Vladimir Poetin een grootschalige oorlog tegen Oekraïne aan. Hij wijdde echter een hele paragraaf aan de ondermijning van traditionele waarden door het Westen.

“Eerlijk gezegd zijn de pogingen om ons in hun eigen belang te gebruiken tot voor kort nooit opgehouden: ze probeerden onze traditionele waarden te vernietigen en ons hun valse waarden op te dringen die ons, ons volk, van binnenuit zouden uithollen. De opvattingen die zij op agressieve wijze aan hun landen hebben opgelegd, opvattingen die rechtstreeks leiden tot verloedering en ontaarding omdat ze in strijd zijn met de menselijke natuur,” zei Poetin.

Hij voegde er puntig aan toe: “Dit gaat niet gebeuren. Niemand is daar ooit in geslaagd en dat zal ook nu niet lukken.”

Wie de Russische politiek en samenleving volgt, kent dit verhaal wellicht. In 2012, in de nasleep van massale protesten en dalende populariteit, omarmde Poetin volmondig het begrip “traditionele waarden” als ideologie die zowel het binnenlands als het buitenlands beleid stuurt.

Hoewel hij vage en ongedefinieerde begrippen gebruikt, worden traditionele waarden gezien als patriottisme, spiritualiteit, verankering in de geschiedenis, respect voor autoriteit en naleving van heteronormatieve en patriarchale idealen over gezin en geslacht.

In die retoriek zijn LGBT-rechten, feminisme, multiculturalisme en atheïsme niet alleen vreemd, maar zelfs een existentiële bedreiging voor hun land.

Poetin: Liberalisme is achterhaald

Onlangs hekelde Poetin de cancelcultuur en de transrechten en noemde de propaganda voor gender vloeibaarheid een “misdaad tegen de mensheid.”

Poetin viel afgelopen oktober het westerse liberalisme aan in een toespraak waarin hij beide kwesties aan de kaak stelde tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de Valdai Discussion Club in Sochi. Tijdens zijn toespraak benadrukte Poetin dat zijn land moet vasthouden aan zijn eigen spirituele waarden en historische tradities, terwijl hij duidelijke “sociaal-culturele verstoringen” ziet in het Westen.

Bovendien geloven sommige Westerlingen feitelijk dat “het agressief schrappen van hele bladzijden uit hun eigen geschiedenis, omgekeerde discriminatie van de meerderheid in het belang van minderheden … een beweging in de richting van publieke vernieuwing vormen,” zei Poetin. “Dat is hun goed recht, maar wij vragen hen weg te blijven van ons huis. Wij hebben een ander standpunt.”

Poetin zei dat het liberalisme “achterhaald” is en heeft luidkeels gepleit voor wat hij beschouwt als traditionele gezinswaarden. In zijn opmerkingen van oktober zei hij ook dat het idee dat kinderen wordt geleerd dat “een jongen een meisje kan worden en omgekeerd” monsterlijk is en “op het randje van een misdaad tegen de mensheid.”

Hij suggereerde ook dat voorstanders van “transgenderrechten” het einde eisen van “fundamentele zaken als moeder, vader, familie of geslachtsverschillen.”

Poetin probeert te laten zien dat hij staat voor waarden die de samenleving niet zullen verdelen en in chaos storten, aldus Matthew Sussex, een Rusland-expert aan de Australian National University. “Aan de ene kant is het een verenigende boodschap. Maar aan de andere kant raakt het wel … de transgender- en homogemeenschappen die de Russische regering als doelwit blijft beschouwen,” zei hij.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Onder Satan’s banier

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.