Globalist en topbankier Evelyn de Rothschild op 91-jarige leeftijd overleden

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!

Evelyn de Rothschild is op 91-jarige leeftijd na een kort ziekbed overleden, zo heeft zijn familie bekendgemaakt. De steenrijke familie is al honderden jaren eigenaar van een bankengroep.

De Rothschild was jarenlang de hoogste baas bij NM Rothschild & Sons, het paradepaardje van het bankenimperium. De Rothschilds stammen af van de in 1744 geboren Mayer Amschel, die in Frankfurt in geld handelde in een huis met een rood schild. Zijn vijf zonen richtten banken op in Frankfurt, Wenen, Napels, Londen en Parijs.

Evelyn de Rothschild was ook voorzitter van The Economist, financieel adviseur van de Britse koningin Elizabeth en daarnaast had hij goede banden met Bill en Hillary Clinton. Hij doneerde aan wijlen senator John McCain.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Benjamin de Rothschild

Vorig jaar stierf topbankier Benjamin de Rothschild plotseling op 57-jarige leeftijd. De baron, voorzitter van de Edmond de Rothschild Holding SA, overleed aan een hartaanval. Edmond stichtte de Zwitserse tak van de bankiersdynastie.

De familie schreef in een verklaring: “Ariane de Rothschild en haar dochters zijn diep bedroefd door het overlijden van echtgenoot en vader Benjamin de Rothschild, die in de middag van 15 januari 2021 stierf na een hartaanval in het familiehuis in Pregny.”

4.7
12
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.