Globalisten doen de laatste push voor een ontvolkte één-wereldorde: Hoe bieden we weerstand?

Probeert u nog steeds wijs te worden uit alle waanzin in de wereld, of probeert u misschien een vriend of familielid te helpen?

Drag queens in scholen, bibliotheken, zelfs kerken en andere instellingen die gericht zijn op kinderen en gezinnen.
De schijnbaar krankzinnige aanvallen op alles wat goed en noodzakelijk is voor een gezonde samenleving en de verheerlijking van alles wat slecht is.
Uit de hand lopende voedselprijzen, met geruchten over hongersnood aan de horizon (zie  hierhier en hier).
De suïcidale oorlog tegen zogenaamde “fossiele brandstoffen” zoals kolen, olie en aardgas, terwijl het duidelijk wordt (kijk naar Europa) dat geen enkel land zonder deze brandstoffen kan overleven.
Het feit dat de door de VS geleide NAVO en Rusland-China op ramkoers liggen naar de Derde Wereldoorlog, waarbij beide partijen dreigen met nucleaire aanvallen.

Voor antwoorden kunt u overwegen mijn bericht van 26 mei te lezen en te delen, zie Frontnieuws “De globalisten zijn de moordfase van de Grote Reset ingegaan; Herinnert u zich de bevolkingsvoorspelling van Deagel nog? Het is nu volkomen logisch“.

Een relatief kleine entourage van zelfbenoemde globalistische elites gebruikt kunstmatige hongersnood, kunstmatige pandemieën, vaccins en de Derde Wereldoorlog om hun lang gestelde doel van ontvolking te bereiken, schrijft Leo Hohmann.

Daarom noemen we ze de globalistische roofdieren. Deze globalisten bevinden zich in de laatste fase, de moordfase, van de vernietiging van de liberale wereldorde van na de Tweede Wereldoorlog, die moet worden verwezenlijkt voordat zij een nieuwe wereldorde kunnen invoeren op basis van een digitale economie zonder contant geld, gekoppeld aan een digitale identiteitskaart die elke persoon volgt en hem een sociale kredietscore toekent.

Voordat u kan “build back better”, moet u elk spoor van de oude wereldorde uitwissen. Alles platbranden. Families vernietigen. Vernietig economieën. Vernietig valuta. Laat mensen lijden.

En het belangrijkste onderdeel van hun vernietigingsplan is ontvolking.

Alles wat u vandaag de dag in de geopolitiek ziet gebeuren, is bedoeld om de ontvolking te stimuleren. Van LGBTQ-manie (zij planten zich niet voort) en voedseltekorten tot eindeloze genetisch gemanipuleerde virussen en de fanatieke religieuze ijver voor steeds meer abortusrechten, en de invoering van dodelijke “vaccins” – het wijst allemaal in de richting van één ding – meer dood.

En nu hebben we weer een smoking gun commentaar gevonden van een belangrijke globalistische figuur, Dennis Meadows.

Meadows is de auteur van het boek Limits to Growth uit 1972, dat werd onderschreven door de Club van Rome en nog steeds wordt verkocht op de website van die club. De Club van Rome was de initiatiefnemer van de doelstellingen van Agenda 21 van de Verenigde Naties voor duurzame ontwikkeling, en een van die doelstellingen was de noodzaak van minder mensen op aarde. Meadows pleitte in zijn boek voor een drastisch ontvolkingsprogramma.

Twee jaar later, in 1974, schreef Henry Kissinger het Kissinger Report, dat voortborduurde op hetzelfde thema als dat van Meadows, en pleitte voor een systematische vermindering van de bevolking van derdewereldlanden door de invoering van geboortebeperking (inclusief abortus), het ontketenen van burgeroorlogen en georkestreerde hongersnood. Nu worden diezelfde strategische wapens op de Verenigde Staten en het Westen gericht, met de toevoeging van giftige medische behandelingen vermomd als “vaccins”.

Bill Gates, Klaus Schwab en alle globalistische roofdieren van vandaag zijn toegewijd aan deze zelfde agenda.

Daarom vertelde Schwab ons vorig jaar dat “niemand veilig is tenzij iedereen gevaccineerd is”. Op het eerste gezicht slaat zo’n uitspraak nergens op. Waarom zou niemand veilig zijn tenzij iedereen gevaccineerd is? Als het een echt vaccin is, zou iedereen die het krijgt, toch veilig moeten zijn? Zolang u niet begrijpt dat deze vaccins nooit bedoeld waren om levens te redden, maar om ze te vernietigen, kunt u niet begrijpen wat deze psychopaten zeggen. Het gaat niet om uw gezondheid, maar om het doden van een aantal mensen en het steriel maken van anderen. Daarom zeggen ze dat u ze MOET krijgen. Ze weigeren maakt u niet beter dan een crimineel. Geen enkel ander vaccin is ooit met zoveel bravoure op de markt gebracht.

Bill Gates onthulde in zijn TED Talk in 2010 ook zijn allesoverheersende agenda toen hij zei dat de sleutel tot het bereiken van “netto nul” koolstofuitstoot, ontvolking was.

Gates zei:

“Dus je hebt een ding aan de linkerkant, CO2, dat je naar nul wilt brengen, en dat zal gebaseerd zijn op het aantal mensen, de diensten die elke persoon gemiddeld gebruikt, de energie, gemiddeld, voor elke dienst, en de CO2 die wordt uitgestoten per eenheid energie. Laten we dus naar elk van deze cijfers kijken en zien hoe we dit tot nul kunnen terugbrengen. Waarschijnlijk moet een van deze getallen vrij dicht bij nul komen.”

“Ten eerste hebben we de bevolking. De wereld telt vandaag 6,8 miljard mensen. Dat wordt ongeveer 9 miljard. Als we echt goed werk leveren met nieuwe vaccins, gezondheidszorg en reproductieve gezondheidsdiensten, kunnen we dat met misschien 10 of 15 procent verminderen.”

Het is dus niet zo dat we nog een bekentenis, nog een bevestiging, van nog een globalistische insider nodig hadden. We hadden Kissinger, Gates, Schwab, King Charles en vele anderen al. Maar voor het geval u er nog een nodig had, hier is Dennis Meadows die zijn gal spuwt en krokodillentranen vergiet terwijl hij zegt hoe graag hij de overgrote meerderheid van ons dood wil hebben.

“We can have 1 Billion people with freedom, or 9 Billion slaves. We’re at over 7 Billion right now, so we need to bring that down to 1 Billion. I hope that culling can be peaceful and slow and equal between rich and poor.”

Dennis Meadows,
Co-Author – “The Limits to Growth” pic.twitter.com/CHiPy7hE3S

— C400T (@c400_t) October 26, 2022

Het is echt verbazingwekkend hoe deze monsters op zulke warme en vriendelijke toon spreken terwijl ze hun medemensen vertellen dat ze moeten sterven.

Meadows zegt dat de wereldbevolking moet worden teruggebracht van 7,5 miljard naar 1 miljard, maar hij “hoopt” dat we er allemaal mee instemmen om op de een of andere manier te worden geëlimineerd zonder gewelddadig te worden!

Hij weet verdomd goed dat er geen manier is om dat niveau van ontvolking te bereiken, we hebben het over 87 procent, zonder veel bloed te vergieten, bovenop het bloed dat al dagelijks vergoten wordt door abortus en Big Pharma vergiften.

Hoe afschuwelijk de abortus en Big Pharma industrieën ook zijn geworden, ze kunnen in hun eentje de wereldbevolking niet terugbrengen tot 1 miljard. Zij moeten de volgende Grote Oorlog ontketenen. De voorfase van die oorlog is begonnen toen zij de dodelijke mRNA-“vaccins” vrijgaven en iedereen onder druk zetten om ze te krijgen. Het is veelzeggend dat China zijn bevolking niet de mRNA-prikken geeft.

Nee, ze houden hun bevolking sterk terwijl ze toekijken hoe de westerse landen zichzelf verzwakken. Als wij voldoende verzwakt zijn door herhaalde injecties, zal China zijn slag slaan. Rusland zal ons eerst in oorlog brengen, in Oekraïne, en wanneer daar genoeg van onze militairen zijn ingezet, zal China zijn slag slaan tegen Taiwan en mogelijk nog meer.

Zij weten dat de VS, zelfs voordat de injecties in het Amerikaanse leger werden ingevoerd en opgelegd, niet voorbereid waren om op twee fronten te vechten.

De aanloop naar de Derde Wereldoorlog zal geleidelijk verlopen, waarbij onze reeds verzwakte economie zal instorten. Maar er kan eerder een burgeroorlog uitbreken dan een wereldoorlog, want het lijkt erop dat de deep state van de VS al bezig is een narratief op te stellen om iemand, hetzij de Russen, hetzij de Republikeinen, ervan te beschuldigen dat ze op de een of andere manier de tussentijdse verkiezingen van 8 november hebben gestolen.

Dus terwijl velen nucleaire holocaust en de Derde Wereldoorlog voorspellen, ben ik van mening dat er eerst een burgeroorlog en economische ineenstorting zou kunnen komen.

Ongeacht de volgorde missen de meeste Amerikanen vandaag, anders dan tijdens de Grote Depressie, de vindingrijkheid en de vaardigheden om te overleven tijdens een lange periode van extreme economische tegenspoed.

Een vriend die veteraan is van de oorlog in Irak vertelde me eens dat hij in een oorlogsgebied had geleerd dat mensen waarvan je dacht dat ze vrienden waren, zich van de ene op de andere dag tegen je kunnen keren als dat betekent dat ze iets van je kunnen afpakken om hun hongerende kinderen te voeden.

Onthoud ondertussen dat wij het verzet zijn tegen de Grote Reset (ook wel wereldwijde slavenstaat). Geen enkele politicus, politiemacht of militaire eenheid zal ons komen redden. Wij verslaan hen door samen netwerken en toegewijde burgerlijke ongehoorzaamheid.

Wat bedoel ik met burgerlijke ongehoorzaamheid? Alles wat u de gevestigde “autoriteiten” ons via hun spreekbuizen in de reguliere media hoort vertellen te doen, doe het tegenovergestelde.

Ze zeggen dat je om oma te redden nog een prik moet krijgen. Weiger.
Ze zeggen dat je je gezicht moet bedekken met een masker. Weiger.
Ze zeggen dat je om de planeet te redden je benzineauto moet inruilen voor een elektrische auto. Weiger.
Ze zeggen dat het beter is om dingen online te kopen, dus koop zoveel mogelijk persoonlijk.
Ze zeggen dat het duurzamer is om insecten te eten voor eiwitten. Weiger.
Ze zeggen dat het tijd is om de controle over je thermostaat op te geven. Weiger.
Ze zeggen dat het tijd is om uw recht om uzelf en uw gezin te verdedigen met vuurwapens op te geven en dat alleen de “autoriteiten” wapens mogen hebben. Weiger en neem de verantwoordelijkheid voor uw eigen veiligheid.
Ze zeggen dat hout verbranden slecht is, dus vul uw houtschuur en burn baby burn.
Ze zeggen dat het tijd is om uw huis op het platteland te verkopen en naar een slimme stad te verhuizen. Weiger.
Ze zeggen dat het tijd is om papieren valuta in te ruilen voor digitale valuta. Weiger.
Ze zeggen dat het tijd is om dat digitale gezondheidspaspoort op je mobiel te krijgen. Weiger.
Weiger vooral om te zwijgen. Spreek de waarheid tegen de macht in welke kringen u ook verkeert.

U begrijpt het wel. Wij moeten de weigeraars van de 21e eeuw worden.

Weiger hun techno-totalitaire digitale duistere tijdperk, waarin ze ons hebben verteld dat we niets zullen bezitten, zelfs niet ons eigen lichaam, en op de een of andere manier leren het leuk te vinden.

Bereid u dus dienovereenkomstig voor. En bid voor een doorbraak die de wereld van de huidige ramkoers haalt, waarbij beide partijen oorlog lijken te willen.

En onthoud: Wij zijn niet elkaars vijand. Uw democratische buurman is niet uw vijand.

De vijand zijn de globalistische roofdieren die een wig drijven tussen u en uw buurman. Omdat ze met zo weinig zijn, kunnen ze alleen winnen als ze ons van elkaar scheiden en ons zover krijgen dat we elkaar gaan vermoorden. Bijt niet in het aas. Help uw buren. Houd van uw buren.

Het feit is dat deze elites weten dat ze 7,5 miljard mensen nooit volledig onder controle kunnen houden. Ze hebben minder van ons nodig en wat is een betere manier om de vrijheidsstrijders te elimineren – degenen die een fysieke, mentale, emotionele en spirituele strijdersmentaliteit hebben aangenomen – dan ze te vergiftigen met vaccins en ze naar de frontlinies van de volgende grote oorlog te sturen.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De globalisten zijn de moordfase van de Grote Reset ingegaan; Herinnert u zich de bevolkingsvoorspelling van Deagel nog? Het is nu volkomen logisch

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.