Gouverneur van Florida Ron DeSantis: het World Economic Forum komt er hier niet in

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, sprak op de G20-top in Indonesië over een ‘diepe systemische herstructurering van onze wereld’. Hij zei ook dat de wereld er anders uit zal zien na dit overgangsproces.

“Ze verbergen het niet langer. Dit is de Great Reset,” schreef de Zweedse journalist Peter Imanuelsen op Twitter. Bryan Griffin, perschef van gouverneur van Florida Ron DeSantis, reageerde op zijn bericht. “Zal niet gebeuren in Florida,” zei hij, waarna hij verwees naar een uitspraak die DeSantis eind augustus heeft gedaan: “Dingen als het World Economic Forum; dergelijk beleid is in Florida bij voorbaat al gedoemd.”

“Ik wil niet de waarden van Davos in Florida,” benadrukte de gouverneur.

Won’t be happening in Florida.
“Things like the World Economic Forum: those policies are dead on arrival in the state of Florida.” @GovRonDeSantis https://t.co/e0omGrtD7z pic.twitter.com/veIlDe6cSQ

— Bryan Griffin (@BryanDGriffin) November 18, 2022

(Video verwijderd? Klik hier…)

Dat gaat niet gebeuren

Eerder zei DeSantis dat hij het pandemieverdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) ‘onder geen beding’ steunt. “Dat gaat niet gebeuren,” zei hij tijdens een persconferentie. “U heeft gezien dat veel van de elites pleiten voor zeer nefast beleid.”

Daarnaast verleende hij gratie aan alle corona-overtreders. Hij heeft boetes of straffen die inwoners van de staat hebben gekregen voor het overtreden van de coronamaatregelen ongedaan gemaakt.

DeSantis won vorige week met overmacht de gouverneursverkiezingen in Florida. Hij wordt ook beschouwd als een mogelijke presidentskandidaat.

5
24
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.