Heftige beelden: buschauffeur krijgt hartaanval en crasht terwijl hij passagiers vervoert

Foto: Videostill

Help anderen door dit met jouw vrienden op je social media te delen!

Er zijn heftige beelden uit Turkije opgedoken waarop te zien is hoe een buschauffeur een hartaanval krijgt terwijl hij passagiers vervoert. De buschauffeur veroorzaakte een verkeersongeluk waarbij meerdere gewonden zijn gevallen.

Het incident deed zich eind september voor in de stad Sivas en is vastgelegd door de beveiligingscamera in de bus. De chauffeur, Ömer Odabasi, begint op een gegeven moment omhoog te kijken. Ook vertrekt zijn gezicht van de pijn.

[embedded content](Video verwijderd? Klik hier…)

Stuiptrekken

Odabasi geeft gas terwijl passagiers geschrokken toekijken hoe hij een aantal auto’s ramt. Ondertussen lijkt de chauffeur een soort noodkreet te slaken. Na de crash begint hij hevig te stuiptrekken.

De Turkse nieuwssite Yeni Safak meldt dat zeven mensen gewond zijn geraakt bij het ongeluk. De site laat ook foto’s zien van de chaos die is ontstaan na de crash.

Documentaire

De gouverneur van Sivas, Yilmaz Simsek, liet weten dat niemand ernstig gewond raakte en dat de buschauffeur op de plek van het ongeluk is behandeld.

De beelden komen voorbij in de nieuwe documentaire Died Suddenly, die op Rumble in enkele dagen meer dan 6,3 miljoen keer is bekeken.

5
5
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.