Herfst van de Vaccindoden: Oversterfte explodeert tot 20%

Sinds het begin van de mRNA-vaccinatiecampagne is het sterftecijfer in de getroffen landen alarmerend gestegen. Dit is nu ook het geval in Duitsland. Men beleeft geen herfst van Coronadoden, zoals voorspeld door de minister van Gezondheid Lauterbach, maar een herfst van Vaccindoden, schrijft Unser-mitteleuropa.com.

Ook al komen de evaluaties van de statistieken tot verschillende cijfers, het valt niet langer te ontkennen: ook in Duitsland stijgt de oversterfte al maanden aanzienlijk. Alleen al in september registreerden statistici 6.677 meer sterfgevallen dan het septembergemiddelde van 2018 tot 2021, wat overeenkomt met een oversterfte van bijna 10 procent. De “Welt” heeft minder eufemistische berekeningen gemaakt en komt tot de conclusie: “Momenteel sterven er 20 procent meer mensen dan normaal.”

Lauterbach nog steeds in Big Pharma-lobby modus

Zelfs paniekminister Lauterbach, die zich vooral toelegde op het bedreigen van de nog zogenaamde besmettelijker BQ.1.1-variant, moest gisteren op “hart aber fair” toegeven dat deze oversterfte bestaat, maar gaf Corona daarvoor gewoon de schuld.

Frank Plasberg enthousiast over Lauterbach’s “nauwkeurigheid”

Het feit dat de presentator van het programma er vervolgens aan toevoegde dat ze de vele verklaringen van Lauterbach op hun waarheidsgehalte hadden gecontroleerd en dat hij zeer vaak gelijk had (“Meneer Lauterbach, we hebben berekend hoe vaak u gelijk had met uw voorspellingen over Corona en u had zeer vaak gelijk”) toont aan dat ook hier overheidspropaganda eindelijk de plaats heeft ingenomen van journalistiek en onderzoek.

Want aan Lauterbach’s erkenning van de eminente oversterfte hadden twee dingen moeten worden toegevoegd: als de Corona-infectie of -ziekte zelf debet is aan deze oversterfte, heeft de vaccinatie, waarvan Lauterbach zelf beloofde dat die de mensen praktisch onsterfelijk zou maken, een heel erg slechte uitwerking.

Maar de officiële sterftecijfers van Corona spreken voor de minister van Volksgezondheid een andere taal: ze waren in de oversterfte van september 2022 aanzienlijk lager dan in de voorgaande zomermaanden. Overigens was het feit dat het Coronavirus zelf geen overmatige sterfte veroorzaakt in oktober 2021 al heel duidelijk en door diverse studies bewezen.

Nep “hittegolf” argument houdt niet langer stand

De oversterfte begon pas met het begin van de vaccinatiecampagne. Het was de tijd waarin we er langzaam aan gewend raakten dat talloze voorheen gezonde atleten in de bloei van hun leven plotseling kanker kregen, op het speelveld instortten of dood neervielen.

En ook de suggestie van de klimaatfanatici en Tagesschau & Co dat de overmatige oversterfte, die ten laatste in de vroege zomer zichtbaar werd, verband hield met de hittegolf gaat hier niet meer op: het Federale Bureau voor de Statistiek stelt in zijn persbericht van 11 oktober 2022: “Hittegolven die een tijdelijk verband hadden met de verhoogde sterftecijfers in de voorgaande maanden deden zich in september niet voor.”

Fatale bijwerkingen van het Covid-19 vaccin

Een secundaire oorzaak daarentegen is waarschijnlijk de schade die door de lockdowns is veroorzaakt: een duidelijke toename van zelfmoorden, harddrugsgebruik en dus drugsdoden, evenals het feit dat “het gebrek aan voorzorgsmaatregelen tijdens de buitensporige lockdowns tijdens de pandemie ook een rol heeft gespeeld bij de toename van het aantal doden, zo hebben studies reeds aangetoond. Hoe groot het aandeel is, kan echter niet precies worden gekwantificeerd op basis van de zwakke gegevens in Duitsland.” (Prof. Klaus Stöhr)

Er zijn nu echter steeds meer aanwijzingen dat deze oversterfte te maken heeft met de fatale bijwerkingen van mRNA-vaccinaties. Ook dit is niets nieuws. Ook bijna precies een jaar geleden werd in een studie van Prof. Dr. Rolf Steyer en Dr. Gregor Kappler, gepresenteerd aan het parlement van de deelstaat Thüringen, gesteld “dat het sterftecijfer in Duitsland nauw samenhangt met de vaccinatiegraad.” De professoren zien de meest directe verklaring in het feit dat volledige vaccinatie de kans op overlijden vergroot.

Ophitsing als ernstige morele medeplichtigheid

Tegen deze achtergrond moeten de verklaringen van Lauterbach voor de Bondsdag worden opgevat als de ergste vorm van ophitsing in het belang van de farmaceutische lobby. De voorspellingen voor dit najaar blijken nu ook ongegronde paniekzaaierij (video Duitstalig) te zijn.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De top 5 redenen om je NIET te laten vaccineren tegen Covid, nooit

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.