Het dilemma van de ongevaccineerden

Met de recente oproepen tot een “Pandemie Amnestie” van de groepen die levens en bedrijven hebben verwoest, scholen hebben gesloten, uw vrijheden hebben afgenomen en familie, vrienden en buren tegen elkaar hebben opgezet, bevinden de ongevaccineerden en waarheidssprekers zich in een lastig parket, schrijft Robert W. Malone.

Moraliteit en beschaafdheid zouden kunnen stellen dat we degenen die ons verguisden, voor het kiezen van medische soevereiniteit, het niet naleven van ongrondwettelijke mandaten en het simpelweg in twijfel trekken van de narratieven, moeten vergeven, maar zo eenvoudig is het niet. Sommige “pro-vaxxers” waren misschien legitiem eenvormig of bang om blindelings gezondheidsrichtlijnen en overheidsmandaten te volgen zonder vragen te stellen. Maar de mentaliteit van de menigte om de ongevaccineerden te demoniseren en de samenleving te laten denken dat wij het probleem zijn, overschrijdt een potentieel onvergeeflijke grens.

Een artikel uit de LA Times van eerder dit jaar met de titel “Bespotting van anti-vaxxers’ COVID-doden is morbide, ja – maar kan noodzakelijk zijn”. De URL van het artikel is zelfs getiteld “why-shouldnt-we-dance-on-the-graves-of-anti-vaxxers” (Waarom zouden we niet dansen op de graven van anti-vaxxers).

De verslaggever stelt:

“Degenen die opzettelijk nuchter medisch advies in de wind hebben geslagen door een vaccin te weigeren waarvan bekend is dat het het risico op ernstige ziekte door het virus vermindert, inclusief het risico voor anderen, en in het ziekenhuis of het graf belanden, kunnen worden gezien als degenen die hun verdiende loon ontvangen.

Dat geldt nog meer voor degenen die het vaccin niet alleen voor zichzelf weigerden, maar er ook publiekelijk voor pleitten dat anderen dat zouden doen.

Het is online en in de sociale media gebruikelijk geworden dat vaccinweigeraars en anti-vaccin voorstanders het mikpunt van spot worden nadat zij COVID-19 hebben opgelopen en vooral als zij eraan overlijden.”

Hij promoot zelfs de walgelijke en haatdragende website www.SorryAntivaxxer.com die details en foto’s plaatst van overleden “anti-vaxxer activisten, die COVID-19 misinformatie op sociale media hebben helpen verspreiden” en bezoekers aanmoedigt om “anderen ervan te weerhouden dezelfde fout te maken. LAAT JE VACCINEREN!”

Hij prijst ook een collega-verslaggever voor zijn plezier in het feit dat het bespotten van anti-vaxxers als ze ziek worden een beetje een sport is geworden“.

Er zijn eindeloze voorbeelden van haat en verachtelijke daden jegens ongevaccineerden in de afgelopen twee jaar, maar genieten van hun dood is weerzinwekkend. De gegevens en informatie zijn nu duidelijk dat de vaccins niet werkten zoals beloofd en dat de propagandamachine loog. Zelfs het CDC geeft toe dat er geen verschil is in richtlijnen voor gevaccineerden en ongevaccineerden.

Dus wat moeten de ongevaccineerden doen?

Wees NIET hatelijk, maar vergeet NIET en stop NIET met vragen stellen!

Een van de eerste vragen die we moeten stellen, en een concessie die moet worden gedaan door het kamp van de “Pandemie Amnestie”, is of de jonge en gezonde mensen die plotseling sterven, al dan niet zijn ingeënt. Dit zou geen taboe moeten zijn, en het zou aan de grotere wetenschappelijke gemeenschap moeten zijn om erover te debatteren en ervan te leren.

We weten nu dat de sterftecijfers door alle oorzaken stijgen, dat gezondheidsinstanties nu SADS (Sudden Adult Death Syndrome) en Myocarditis normaliseren, terwijl ze de dood van gezonde jonge volwassenen wijten aan de reacties van COVID.

Om een wapenstilstand te sluiten en samen te werken aan antwoorden, moet het COVID-19 vaccin een factor zijn. Het is niet gruwelijk om te vragen of iemand ingeënt was toen hij plotseling en door onbekende oorzaak overleed. Het antwoord zal ons allemaal dichter bij de waarheid brengen, mogelijk levens redden, en weten waar de grens ligt wanneer de volgende door angst gedreven propaganda ons probeert te verdelen en te vernietigen.

Dus, aan de haatdragende menigte die met een witte vlag zwaait, onthoud alstublieft…

We zullen jullie dood niet vieren, we zullen jullie geen kwaad toewensen, maar we zullen niet vergeten dat jullie het hebben gedaan.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mike Yeadon – Tijdschema naar Tirannie

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.