‘Het gaat ze helemaal niet om klimaat, maar om het invoeren van communisme’

Help mee door deze info met je vrienden op je socials te delen!

Vorige week blokkeerde een groep klimaatactivisten van Extinction Rebellion en Greenpeace het vliegveld op Schiphol waar de privéjets staan. Ze namen plaats onder meerdere jets, zodat ze niet op konden stijgen.

De actievoerders hadden spandoeken en vlaggen bij zich met teksten als ‘SOS voor het klimaat’ en ‘Vluchten kan niet meer’. De marechaussee pakte een aantal mensen op.

Verbieden

De Amsterdamse gemeenteraad wil privéjets vanaf Schiphol nu het liefst verbieden. GroenLinks en SP dienden een motie in waarin ze oproepen om het privéjetverkeer aan banden te leggen. Ze willen belasting op kerosine invoeren en een onderzoek naar de mogelijkheid om commercieel gebruik van privévluchten te verbieden.

GroenLinks-raadslid Imane Nadif steunt de klimaatactivisten op Schiphol. “Het is belangrijk dat de klimaatbeweging een steuntje in de rug krijgt vanuit de politiek,” citeert De Telegraaf haar.

Communisme

Erik de Zwart, die vanaf januari volgend jaar terugkeert op de radio, haalt op Twitter hard uit. “Het gaat ze helemaal niet om klimaat, maar om het invoeren van communisme,” schrijft hij.

“Het enige groene aan GroenLinks is de achternaam van Jesse,” voegt De Zwart toe.

0
0
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.