‘Het lijkt erop dat 1 op de 1200 mensen die opnieuw zijn gevaccineerd, is overleden’

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!

Dat de herhaalprikcampagne tegen corona in volle gang is, baart artsen Jorine Hammink en Felix van der Wissel grote zorgen. “Een belangrijke vraag hangt immers nog altijd boven de markt: is er een mogelijke link tussen de aanhoudende oversterfte en de coronavaccins?”

In de maand oktober stierven in Nederland bijna 1800 mensen meer dan verwacht. De oversterfte komt daarmee uit op 16 procent, aldus het CBS. Hammink en Van der Wissel vragen zich af of een deel van de extra sterfgevallen mogelijk te linken is aan de coronavaccins.

De causaliteit van deze correlatie wordt steeds waarschijnlijker.

Het lijkt erop dat 1 op de 1200 mensen die opnieuw zijn #gevaccineerd, is #overleden.

Stop nu met vaccineren totdat dit -tot op de bodem- is uitgezocht! pic.twitter.com/V2lNMtXQxT

— Wouter Aukema (@waukema) November 11, 2022

Stop nu met vaccineren

Data-analist Wouter Aukema wijst erop dat de causaliteit van deze correlatie steeds waarschijnlijker wordt. “Het lijkt erop dat 1 op de 1200 mensen die opnieuw zijn gevaccineerd, is overleden,” schrijft hij op Twitter.

Aukema doet een dringende oproep: “Stop nu met vaccineren totdat dit tot op de bodem is uitgezocht!”

“Wouter is geen koekenbakker,” merkt BVNL-bestuurslid Hans van Tellingen op. “Is het beter om de herhaalprik te heroverwegen?”

Steeds groter

Eerder zei professor Theo Schetters: “Zolang er geen duidelijkheid is over de causaliteit van vaccinatie en oversterfte moet de vaccinatiecampagne gestopt worden.”

Van de ziekenhuisopnames met corona was de afgelopen maand bijna 86 procent gevaccineerd. Ruim 75 procent was ook geboosterd. Bijna 45 procent kreeg ook een herhaalprik.

“Wat valt hier op: terwijl de vaccinatiegraad al geruime tijd niet meer stijgt, wordt het percentage gevaccineerde coronapatiënten geleidelijk steeds groter,” constateert data-analist Daniël van der Tuin. In maart 2022 was dat 65 procent.

Van de covid zkh. opnames was de afgelopen maand 85,8% gevaccineerd. 75,3% was ook geboost, 44,7% kreeg ook een herhaalprik, 8,4% kreeg ook een najaarsprik. Vaccinatiegraad (12+) is 80,5%. Bron: RIVM https://t.co/697fqOXJMO pic.twitter.com/URmf0xu8tR

— Daniël van der Tuin (@danvandertuin) November 10, 2022

5 1
stem

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.