Het lijkt erop dat één op de 1200 mensen die in Nederland zijn gevaccineerd, is overleden

Dat de vaccinatiecampagne tegen Corona in volle gang is, baart artsen Jorine Hammink en Felix van der Wissel zorgen. “Tot slot blijft een belangrijke vraag onbeantwoord: is er een mogelijk verband tussen de aanhoudende oversterfte en de Corona-vaccins?”

In oktober zijn in Nederland bijna 1800 mensen meer gestorven dan verwacht. Daarmee komt het oversterftecijfer uit op 16 procent, volgens gegevens van het CBS. Hammink en Van der Wissel vragen zich af of een deel van de extra sterfgevallen verband kan houden met de Corona-vaccins.

Data-analist Wouter Aukema wijst erop dat de causaliteit van dit verband steeds waarschijnlijker wordt. “Het lijkt erop dat 1 op de 1200 mensen die opnieuw zijn gevaccineerd, is overleden,” schrijft hij op Twitter.

Aukema doet een dringende oproep: “Stop nu met vaccineren totdat dit -tot op de bodem- is uitgezocht!”

BVNL-bestuurslid Hans van Tellingen. “Is het beter om herhalingsvaccinatie te heroverwegen?”

Eerder had professor Theo Schetters verklaard: “Zolang er geen duidelijkheid is over de causaliteit van vaccinatie en oversterfte, moet de vaccinatiecampagne worden stopgezet.”

Van de mensen die vorige maand met Corona in het ziekenhuis werden opgenomen, was bijna 86 procent gevaccineerd. Meer dan 75 procent was ook geboosterd. Bijna 45 procent ontving ook een herhalingsvaccinatie.

“Wat opvalt, is dat de vaccinatiegraad al enige tijd niet meer stijgt, terwijl het percentage gevaccineerde covid-patiënten geleidelijk toeneemt,” merkt gegevensanalist Daniel van der Tuin op. In maart 2022 was dat nog 65 procent.

Via Uncutnews.ch.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nieuwe schokkende studie bewijst dat het mRNA-vaccin van Pfizer het menselijk DNA blijvend verandert

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.