‘Het wetenschappelijk bewijs dat hydroxychloroquine werkt, is ronduit overweldigend’

Help anderen door deze informatie met anderen op je social media te delen!

FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen laat weten dat hij met plezier de in het Nederlands vertaalde ontluisterende bestseller van Robert Kennedy jr. over Fauci en Big Pharma aan het lezen is.

“Ongelooflijk hoe we bij de neus zijn en worden genomen,” schrijft Van Houwelingen. “En ja, natuurlijk is een vroegbehandeling met ivermectine en hydroxychloroquine effectief.”

Op basis van het boek stelt hij dat het wetenschappelijk bewijs dat hydroxychloroquine werkt, zeker als het in een vroeg stadium wordt toegediend, ‘ronduit overweldigend is’. “Het is ook volstrekt veilig. Geen hartontsteking, trombose of hevige menstruatie: enkele van de inmiddels erkende bijwerkingen van het ‘vaccin’.”

Heilige Graal

Kennedy jr. verwijst in zijn boek naar zo’n 200 peer-reviewed studies door de overheid en onafhankelijke onderzoekers die het middel veilig en effectief achten tegen het coronavirus.

De wetenschappelijke literatuur meldde in 2004 voor het eerst dat hydroxychloroquine of chloroquine een effectieve behandeling tegen het coronavirus zou kunnen zijn. In die tijd staken Chinese en westerse regeringen na een uitbraak miljoenen dollars in een poging om bestaande, ‘hergebruikte’ geneesmiddelen te identificeren, die effectief waren tegen coronavirussen, schrijft Kennedy jr.

“Met hydroxychloroquine waren ze op de Heilige Graal gestuit. In 2004 ontdekten Belgische onderzoekers dat chloroquine effectief was en virussen doodde bij doses die gelijkwaardig zijn aan die welke worden gebruikt om malaria te behandelen, dat wil zeggen doses die veilig zijn.” Dit was vooral bedreigend voor vaccinmakers, aldus Kennedy jr.

Opzienbarende successen

Op 17 maart 2020 bracht dr. Didier Raoult een voorlopig rapport uit over 36 patiënten die met succes waren behandeld met hydroxychloroquine en soms azitromycine in zijn instituut in Marseille.

In april reproduceerde dr. Vladimir Zelenko de ‘opzienbarende successen’ van Raoult.

Arts Harvey Risch toonde daarnaast aan hoe critici van hydroxychloroquine, grotendeels gefinancierd door Bill Gates en Anthony Fauci, negatieve resultaten verkeerd hadden geïnterpreteerd, verkeerd weergegeven en verkeerd gerapporteerd.

Kennedy jr.: “Genoeg bewijzen nu. Ik vraag de lezer: was hydroxychloroquine een gek en ongefundeerd idee, of hadden de toezichthouders het eerlijk moeten onderzoeken als een mogelijke remedie?”

Het wetenschappelijk bewijs dat hydroxychloroquine werkt, zeker als het in een vroeg stadium wordt toegediend, is ronduit overweldigend. Het is ook volstrekt veilig. Geen hartontsteking, trombose of hevige menstruatie: enkele van de inmiddels erkende bijwerkingen van het ‘vaccin’ pic.twitter.com/Q1b2BvnW9L

— Pepijn van Houwelingen (@PvanHouwelingen) October 29, 2022

4.9
18
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.