Hevige menstruatie als bijwerking vermeld bij coronaprik: ‘Dat was toch nepnieuws? Hebben die wappies toch gelijk?’

Help ons door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!

Hevige bloedingen tijdens de menstruatie moeten als mogelijke bijwerkingen worden opgenomen in de bijsluiters van de coronavaccins van Pfizer en Moderna. Dat wil de Europese geneesmiddelenwaakhond EMA.

Bijwerkingencentrum Lareb kreeg hier al zo’n 9400 meldingen over binnen. Het EMA heeft gezegd dat er een ‘op zijn minst redelijke kans is dat het optreden van hevige menstruatiebloedingen causaal verband houdt’ met de prikken.

De invloed van een coronaprik op de menstruatie leidde de afgelopen anderhalf jaar tot veel onrust, nadat er bij bijwerkingencentra wereldwijd meldingen over menstruatiestoornissen waren binnengekomen.

Dit probleem is veel groter dan men denkt

“De vaccinatieklachten stapelen zich op. Hevige menstruatiecycli zijn nu officieel toegevoegd aan de lange lijst met bijwerkingen. Desondanks wil Kuipers dat Nederlanders zich deze winter massaal opnieuw laten prikken. FVD raadt iedereen aan nog eens goed na te denken,” schrijft Forum voor Democratie in een reactie.

“Dit probleem voor heel veel vrouwen is veel groter dan men denkt,” benadrukt FVD-raadslid Marianne Akkermans-Linssen. “Zoveel vrouwen herkennen de klachten na de vaccinaties! Menstruatie-armoede door de vaccinaties. Maar wel doorspuiten bij de regeringspartijen.”

De vaccins zijn ronduit schadelijk.
De verantwoordelijken moeten vervolgd worden.#tribunalen https://t.co/9fHP0bEmed

— Marcel de Graaff #FVD (@MJRLdeGraaff) October 28, 2022

Langzaam maar zeker druppelt de waarheid naar buiten

Jurist Kim Boon zegt: “Ik vergeet nooit hoe de media ons wijs wilden maken dat ‘iedereen wel eens een verstoorde menstruatie had’ en dat het ‘waarschijnlijk niet aan de prik lag’.”

“Hoe kan dat? Een hevige verstoring van de menstruatiecyclus als gevolg van de ‘coronavaccins’, dat was toch ‘nepnieuws’? Hebben die ‘wappies’ toch gelijk? Het zal toch niet? Tja, langzaam maar zeker druppelt de waarheid naar buiten, dat is onvermijdelijk,” schrijft Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) op Twitter.

4.8
30
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.