Hoe vriendelijkheid je wereld kan veranderen – Channeling 09-11-2022

Foto: Pixabay.com

Help ons door deze info met kennissen op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze inderdaad mooie dag. We zijn zo blij weer bij je te zijn, om te spreken over het onderwerp vriendelijkheid.

Vriendelijkheid is iets dat door veel mensen wordt onderschat, ze vinden dat het iets is dat niet nodig is om te onderhouden, dat het iets is dat de mens aangeboren is. Maar is dat wel zo?

Een wereld zonder vriendelijkheid?

Veel mensen zijn hun vriendelijkheid kwijt en hebben die vervangen door oordeel, het hard oordelen over anderen, vooral in de digitale wereld waarin jullie op dit moment allemaal leven, online commentaar gevend en reagerend op elkaar.

Veel mensen zijn hun vriendelijkheid tegenover hun medemensen kwijtgeraakt, hun vriendelijkheid tegenover dieren, hun vriendelijkheid tegenover de natuur. En dat heeft een samenleving gekweekt die voor veel mensen moeilijk is om in te leven.

Een wereld waarin het ontbreekt aan empathie, aan zorg voor elkaar, en waarin veel mensen egocentrisch, egoïstisch, hebzuchtig, of zelfs narcistisch of psychopathisch zijn geworden.

Is dat niet hoe velen van jullie de wereld zien?

Vriendelijkheid rimpelt verder

Wel, laten we dit eens omdraaien en het van een andere kant bekijken. Als je naar de wereld kijkt en deze ziet zoals we hierboven beschreven hebben, doe je jezelf tekort. Want vriendelijkheid is beschikbaar en nog eenvoudig ook, voor jullie allemaal. Je hoeft alleen maar te beginnen met zelf vriendelijk te zijn!

Wanneer was de laatste keer dat je vriendelijkheid toonde aan een vreemde? Een willekeurige persoon die je op straat zag, of in een winkel, in de bus of trein, of die je passeerde in een auto?

Het is zo gemakkelijk om onvriendelijk te zijn, maar de winst van vriendelijkheid is zoveel groter dan je je kunt voorstellen. Gewoon een simpele glimlach, een zwaai naar een kind, een simpel ‘hallo’ naar iemand die langs je loopt… dat zijn de eenvoudigste manieren om vriendelijkheid te tonen aan andere mensen, en als je daarmee begint, zul je het rimpeleffect in korte tijd beginnen te zien.

Wat je geeft, krijg je teruggekaatst

Zie je, jij creëert jouw wereld, zoals we al vaak gezegd hebben. Dus als je vriendelijk bent, glimlacht naar anderen, liefde stuurt naar andere mensen, naar situaties, naar dingen zelfs, dan zal die vriendelijkheid naar jou teruggekaatst worden.

Is het je ooit opgevallen dat wanneer je glimlachend een winkel binnenloopt, de mensen die je tegenkomt vaker een glimlach op hun gezicht hebben dan wanneer je met een somber of zelfs chagrijnig gezicht diezelfde winkel binnenloopt?

Mensen voelen onbewust jouw energie aan. Als jouw energie liefdevol en vriendelijk is, is dat wat ze voelen en ontvangen, en ze kunnen niet anders dan diezelfde vibratie naar je terugsturen. Je raakt het leven van mensen met vriendelijkheid, hoe eenvoudig of hoe klein je daden ook zijn!

Dus, stop met die negatieve gedachten dat de wereld vriendelijkheid heeft verloren, dat het een slechte plek is, waar de mensheid is vervallen in verachtelijk gedrag. Dat soort generalisaties doen je meer pijn dan je denkt, en het creëert een wereld die slecht is voor jou en je gezondheid, zowel fysiek als mentaal.

Als je vriendelijkheid in de wereld zet, krijg je vriendelijkheid teruggekaatst. Op meer manieren dan je nu kunt bedenken!

Ben je in voor een uitdaging?

Goed dan, hier is onze uitdaging: begin ermee elke dag tien daden van vriendelijkheid te doen, een week lang. Tien keer per dag zeg je iets aardigs, doe je iets aardigs, lach je naar mensen, help je iemand die hulp nodig heeft, koop je misschien eten voor iemand die het niet kan betalen, betaal je benzine voor iemand die het nodig heeft maar het niet kan betalen.

Misschien kun je wat ouderen die eenzaam zijn bezoeken of ze verrassen door ze op te bellen voor een praatje. Je kunt zoveel manieren bedenken om vriendelijkheid te tonen.

En het hoeft niet iets financieels te zijn, of iets materieels. Gewoon een glimlach, of een vriendelijk woord, kan wonderen verrichten. Dus tien keer per dag, zeven dagen achter elkaar, en kijk uit naar de magie die zich in je eigen leven zal ontvouwen.

Vriendelijkheid en mild en vrijgevig zijn, heeft zijn kracht niet verloren, het wordt alleen maar groter en krachtiger, hoe meer je het beoefent.

Begin wonderen te creëren

Jij bent de schepper van jouw wereld, van jouw omgeving, van de mensen die in jouw wereld leven. Als je begint er het goede in te stoppen, zul je er het goede uit zien komen. Het is een wet, een onweerlegbare wet.

We houden van je lief mens, en we kijken ernaar uit de wonderen in je leven te zien ontvouwen!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.9
8
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.