Is dit waarom het kabinet David Icke de toegang tot Nederland weigert?

Foto: David Icke (Videostill Rumble/David Icke)

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Donderdag werd bekend dat het kabinet de Britse ‘complotdenker’ David Icke de toegang tot ons land heeft geweigerd. Hij zou zondag spreken op een demonstratie in Amsterdam die is georganiseerd door Samen voor Nederland.

Een woordvoerder van de organisatie noemt de weigering van Icke ‘ongelooflijk’. “Dit had ik niet verwacht,” zei hij. “Wij zijn heel benieuwd naar het bewijs waarop het kabinet hem de toegang weigert.”

This is why the Netherlands has banned David Icke from entering the country… deeming him a level 3 terrorist… because he exposed Mark Rutte and the WEF plans… pic.twitter.com/lXx3iXpJ3a

— Pelham (@Resist_05) November 4, 2022

(Video verwijderd? Klik hier…)

Volledig in de zak

Onlangs zei Icke in gesprek met Brian Rose van London Real dat premier Rutte ‘volledig in de zak zit van het World Economic Forum en Klaus Schwab’.

Waarom heeft Rutte de aanval geopend op de boeren en wil hij ze van hun land jagen? De wereld wordt geconfronteerd met voedseltekorten, terwijl Nederland de op één na grootste landbouwexporteur ter wereld is, zei hij.

Waarom doe je dat?

“Je sloopt de boeren. Waarom doe je dat?” vroeg Icke. “Als mensen voor hun voedsel van jou afhankelijk zijn, heb je ze onder controle. Als voedsel goedkoop en in overvloed aanwezig is, heb je ze niet onder controle. Als energie goedkoop en in overvloed aanwezig is, heb je ze niet onder controle.”

“Schaarste staat gelijk aan afhankelijkheid en controle,” benadrukte Icke. “En dat is waarom ze de voedselketen en energievoorziening op de korrel nemen.”

4.9
8
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.