Italië’s Meloni verzekert dat er nooit meer gedwongen bedrijfssluitingen, groene passen of verplichte lockdowns zullen zijn (Video’s)

Italiaanse artsen en verpleegkundigen die van hun werk zijn geschorst omdat ze de experimentele Covid-vaccins niet hebben genomen, worden binnenkort weer aangesteld, zei de nieuwe minister van Volksgezondheid Orazio Schillaci vrijdag. De recente Italiaanse verkiezingen die Giorgia Meloni tot premier hebben verheven, hebben een positief effect op het overheidsbeleid, bericht Rairfoundation.com.

“Er wordt gewerkt aan een maatregel waardoor gezondheidswerkers die geschorst zijn wegens niet-naleving van de verplichte vaccinatie, vóór de vervaldatum van de schorsing weer in dienst kunnen worden genomen”, zei hij in een verklaring op de website van het ministerie.

De aankondiging van de minister van Volksgezondheid komt negen dagen nadat Meloni het parlement vertelde dat er tijdens toekomstige pandemieën geen groene passen, verplichte lockdowns en door de overheid bevolen bedrijfssluitingen meer zouden zijn:

De regering van de voormalige globalistisch premier Mario Draghi stelde de controversiële Covid-vaccinaties in 2021 verplicht voor leraren en gezondheidswerkers en breidde die in januari van dit jaar uit tot iedereen boven de 50 jaar.

Een weigering leidde tot een schorsing van het werk zonder loon voor ambtenaren, terwijl degenen boven de 50 een boete van 100 euro riskeerden.

Tijdens een persconferentie nadat het kabinet de maatregelen had goedgekeurd, beschuldigde Meloni haar voorgangers, Draghi en Giuseppe Conte, van een “ideologische” benadering van Covid. “De vorige regering nam verschillende maatregelen zonder wetenschappelijk bewijs,” zei Meloni.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Coleman: Wij zijn in de eindfase van de opmars naar “De Grote Reset”; Wij moeten nu winnen of voor altijd verliezen

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.