Jij hebt de sleutel tot verandering van wat je als slecht ervaart – Channeling 01-11-2022

Help ons door deze info met kennissen op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie dag. We zijn zo blij weer met je te spreken. We zien hoe velen van jullie zich afvragen waarom God of Source al die dingen laat gebeuren die jullie als slecht, of zelfs als kwaadaardig zien.

We zullen proberen het uit te leggen, hoewel we het al vele malen eerder hebben uitgelegd. We hebben geen oordeel over je onwetendheid, we houden zoveel van je, en we zullen de dingen die we je vertellen blijven herhalen, totdat het klikt en je het eindelijk snapt.

Hoe echt is jouw wereld?

Als je vraagt “Waarom laat God het kwaad gebeuren?” of “Wat is de reden dat mensen elkaar vermoorden, elkaar pijn doen, de planeet vernietigen, enz.”, gaan we terug naar wat we al eerder zeiden: niets is echt!

Nu pareer je dat door te zeggen “wat ik zie en voel, wat ik mensen zie doormaken, in oorlogsgebieden en op plaatsen waar niet genoeg voedsel is, dat is wel degelijk echt”.

Nogmaals, je leeft in een werkelijkheid die echt VOELT, die echt LIJKT, maar die niet echt IS! Wat je ziet zijn projecties van je eigen angsten, die zich afspelen in wat je buitenwereld lijkt te zijn.

In werkelijkheid is er geen buitenwereld, dat is een illusie. En hoe meer je je richt op wat je als slecht ervaart, hoe meer je ervan zult zien.

Verander je wereld

Je bent een meesterschepper, dit hebben we je nog maar enkele dagen geleden verteld. Je bent in staat elke wereld te scheppen die je wilt. En niet alleen jij hebt dat vermogen, IEDER mens op deze planeet heeft dat vermogen!

Iemand zei dat we jullie vertellen over dingen die jullie ‘zouden kunnen, maar nog niet kunnen’. Dat is niet waar. Je KAN het, op dit moment.

We geven je nooit ideeën die niet reëel zijn, we geven je nooit dingen die slechts teasers zijn van iets dat ‘zou kunnen gebeuren’. Nee, je bent volledig in staat, hier en nu, om alles wat je verlangt te manifesteren en te creëren, inclusief wereldvrede en overvloed op elk niveau.

Wat je tegenhoudt

Wat dat vermogen in de weg staat, is je overtuiging dat je machteloos bent, dat je niet goed genoeg bent, niet groot genoeg, dat je dingen moet leren en dat het leren van die vermogens moeilijk voor je is.

Daarom bereik je nog niet wat je wilt! Maar als je die valse overtuigingen zou laten vallen, als je je illusies zou loslaten dat je slechts een sterfelijk mens bent, dan zou je onmiddellijk de resultaten daarvan weerspiegeld zien van ‘buiten je’.

Want JIJ bent het krachtveld van energie dat jouw wereld creëert. En als mensen samen, zijn jullie collectief aan het co-creëren. Wat jij vanuit jouw perspectief ziet, is de wereld die is opgebouwd vanuit wat zich binnenin jou afspeelt.

Gods falen oorzaak van al het slechte?

Dus, als je boos bent op God of Source, voor het scheppen van wat jij noemt ‘een puinhoop’, ‘een rampzalige wereld’, ‘een mislukt plan’, ‘het toestaan dat kwaad en slechtheid bestaan’… dat is wat je naar je teruggekaatst krijgt!

Jij creëert die wereld met je overtuigingen en de gedachten die je vasthoudt!

Zoals we al vaak gezegd hebben: verander je gedachten, werk aan jezelf, ga naar binnen, als je verandering wilt zien in de wereld om je heen! Maak het niet moeilijker dan het is, JIJ bent de verandering, JIJ hebt de sleutel in handen. Of je het nu leuk vindt of niet.

Neem de gemakkelijke weg: Liefde

Stop met het weggeven van je macht aan anderen, aan dingen die ‘buiten’ je lijken te liggen, neem verantwoordelijkheid voor wat JIJ creëert. En dat is wat de veranderingen in gang zal zetten die je zoekt.

Begin gedachten van liefde te denken, begin liefde te verspreiden, en elke keer dat je je richt op wat je als ‘slecht’, ‘afschuwelijk’, ‘kwaadaardig’ beschouwt, stop je je gedachten en verander je de gedachten om je te richten op de dingen die goed zijn in je wereld. Deel liefde en laat de angst en woede vallen.

En stop met steeds maar weer te herhalen hoe je vindt dat de wereld ‘slecht’ is, dat God ‘gefaald’ heeft, dat je het niet begrijpt, dat je het niet snapt, want elke keer dat je dat herhaalt, is dat precies wat je creëert en wat je te zien krijgt, precies daar en dan!

Het is allemaal al perfect

We houden van je lief mens, en onze grootste wens voor jou is dat je je wereld vanuit een ander perspectief gaat zien.

Je zult verbaasd zijn over hoe prachtig jouw wereld is, en hoe er niets gebroken is, niets te repareren valt, niets te genezen. Alles is werkelijk goed!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.3
3
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.