Kickbokser Alistair Overeem heeft geen coronaprikken gehaald: ‘Niet één, maar wel 10 rode vlaggen’

Help door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

Presentator Beau van Erven Dorens heeft zich deze week opnieuw live op televisie laten vaccineren. Jan Roos zei in het programma RoddelPraat dat hij dat doet omdat hij daarvoor betaald wordt. “Dat kan niet missen, want anders doe je dat niet.”

“Poppenkast,” zei kickbokser Alistair Overeem, die te gast was in RoddelPraat. “Voor mij zijn dit vanaf het begin af aan niet één, maar wel 10 rode vlaggen geweest. Nu is het twee jaar verder en zie je dus ook al die dingen uitkomen, alle problemen komen dus uit.”

Kickbokser Alistair Overeem is wakker en vertelt dat hij niet gevaccineerd is: “Voor mij was het vanaf het begin af aan al niet één maar wel tien rode vlaggen geweest. Nu is het twee en een half jaar verder en nu zie je dus ook dat al die problemen dus uitkomen.” pic.twitter.com/Ymkx1mQozk

— Kees (@Kees71234) October 27, 2022

(Video verwijderd? Klik hier…)

Wat denk je zelf?

“Het vaccin werkt niet, het geld vliegt eruit,” vervolgde hij. Roos voegde toe: “Alles wat die ‘wappies’ zeiden, is bijna allemaal uitgekomen.”

Hij vroeg de kickbokser hoeveel vaccins hij genomen heeft. “Wat denk je zelf?” vroeg Overeem. “Rond de nul, zo’n beetje,” aldus Roos. “Precies.”

Nutteloos

“Ik ben niet zo van de vaccins,” benadrukte Overeem. “Mijn carrière is lang geweest, dus ik ben heel erg van gezond eten, niet geraakt worden. Ik geloof niet echt in een wondermiddel, heb ik nooit gedaan.”

Roos zei dat hij het ook niet gedaan heeft. “Ik vond het zo’n bullshit-verhaal.”

“Iedereen die verstand heeft van gezondheid, laat zich niet vaccineren omdat je begrijpt dat dat nutteloos is,” zei Overeem nog.

4.9
118
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.