Kiev eiste herstelbetalingen van Rusland – hier zijn ze, inkomend

Lancering van de Russische Kalibr-raketten

Over het algemeen begint het te ljjken op een wanhopige poging van het regime van Kiev tot een valse vlag, dat zelfs Sleepy Joe de idioten van Associated Press enthousiasme voor BS die zij “rapporteren” moest beteugelen:

NUSA DUA, Indonesië (AP) – President Joe Biden zei woensdag dat het “onwaarschijnlijk” was dat een raket die twee doden veroorzaakte in NAVO-land Polen werd afgevuurd vanuit Rusland, maar hij beloofde steun voor het onderzoek van Polen naar wat het een “door Rusland gemaakte” raket had genoemd. Biden sprak nadat hij woensdagochtend in Indonesië een “spoedvergadering” van de Groep van Zeven en de NAVO-leiders had bijeengeroepen voor overleg over de aanval die twee mensen doodde in het oosten van Polen nabij de grens met Oekraïne. “Er is voorlopige informatie die dat betwist,” zei Biden tegen verslaggevers toen hem werd gevraagd of de raket vanuit Rusland was afgevuurd. “Het is onwaarschijnlijk gezien het traject dat het vanuit Rusland werd afgevuurd, maar we zullen zien.”

AP hoeren gaan door:

Het was niet meteen duidelijk of Biden suggereerde dat de raket überhaupt niet door Rusland was afgevuurd. Oekraïne heeft nog steeds voorraden wapens uit de voormalige Sovjet-Unie en Rusland, waaronder het S-300 luchtverdedigingssysteem.

Associated Press, alsjeblieft, lees mijn lippen – jullie hebben idioten in dienst (of een andere die onzin blijft schrijven) die zo ongeschoold en onwetend zijn, dat zelfs een tiener-war-gamespeler meer weet over de gigantische verschillen tussen de oude S-300 luchtverdedigingsraket uit de jaren tachtig die VSU op Polen afvuurde, en die altijd alleen burgers raakt en het vermeende doel mist (laten we de valse vlag theorie nog niet terzijde schuiven), en de X-101 lange afstand (4.500 + kilometer) state-of-the-art stealthy kruisraket die tegenwoordig veelvuldig wordt gebruikt op het Oekraïense elektriciteitsnet. De reactie van het Pentagon was veelzeggend, er zijn daar tenminste nog enkele professionals die het verschil kennen en over de juiste professionele vaardigheden beschikken, in tegenstelling tot zogenaamde Amerikaanse “journalisten”, die niet inzetbaar zijn in elke hoedanigheid die een serieuze opleiding en professionele vaardigheden vereist. Als Joe uw eerste bericht over “Russische raket die Polen raakt” begint tegen te spreken, is dat zo vernederend als maar kan. Maar ja, voor mensen die geen beroepseer hebben, is het niet meer dan normaal om zichzelf te blijven verhoeren, schrijft Andrei.

Maar, maar… natuurlijk is “alle steun in het onderzoek” niet bepaald militaire steun. Niet echt. Blijkbaar voelen zelfs de gekken van de Verenigde Staten niets voor een wereldwijd thermonucleair conflict over een of ander shithole-land en zijn clown die zich voordoet als president. Geld witwassen, winst maken voor wapenfabrikanten, Russen vermoorden – is één ding, maar verdampt worden met al hun geliefden en bezittingen, wat is het punt? Ik wacht op de rapporten over de toestand van de Oekraïense spoorwegen na de aanvallen, want zodra bevestigd is wat ik aanneem als een van de belangrijkste doelen van de Russische aanvallen van vandaag, kunnen we met een gerust hart stellen dat Kherson gepland was als een val voor de zuidelijke groepering van VSU-NAVO-strijdkrachten. Zonder voldoende voorraden (nee, je kunt dit niet alleen met vrachtwagens doen, vooral niet met pantsers), zal de afbouw van deze troepenmacht snel verlopen, totdat de Generale Staf besluit enkele troepen naar het zuiden te sturen om Nikolajev en Odessa te blokkeren en uiteindelijk te bevrijden (de bevrijding van Kherson is in deze “vergelijking” geïmpliceerd). Maar we moeten geduld hebben en wachten. Uiteindelijk kan Rusland morgen en overmorgen weer zonder raketten komen te zitten, en dat nog weken lang. Hé, Kiev eiste herstelbetalingen van Rusland – hier zijn ze, inkomend.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Analyse: Europa wordt ECONOMISCHE WOESTENIJ nu industrie sterft, banken failliet gaan en voedselproductie instort 

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.