Kijk: Australische senator haalt vernietigend uit naar ‘schurken’ van het World Economic Forum

Help door dit met je kennissen op je socials te delen!

Tijdens een speech in het Australische parlement wees senator Malcolm Roberts erop dat er een filmpje op internet circuleert waarin ‘schurk’ van het World Economic Forum Klaus Schwab opschept over het ‘penetreren van kabinetten’ met zijn Young Global Leaders.

“Enkele discipelen van Klaus Schwab bevinden zich hier in deze Senaat, er zit zelfs eentje in het kabinet,” zei Roberts, die niet kan begrijpen waarom dat niet heeft geleid tot een onderzoek in het kader van de nationale veiligheid.

Brisbane Senator Malcolm Roberts calls out Justin Trudeau and Jacinda Ardern for their connection to the “crooks” at the World Economic Forum. If only Canada had senators as brave as Australia. pic.twitter.com/aZMxvfyDua

— Keean Bexte (@TheRealKeean) November 21, 2022

(Video verwijderd? Klik hier…)

Beleid afstemmen

Wij zouden dit zeker onderzoeken, gezien de manier waarop WEF-discipelen als Jacinda Ardern en Justin Trudeau hun beleid met elkaar afstemmen, aldus Roberts.

De senator zei verder dat er sprake is van een herverdeling van de rijkdom, waarbij geld van de gewone Australiër in de zakken van roofzuchtige miljardairs verdwijnt. Hij is daar fel op tegen.

Slavernij

Eerder vergeleek Roberts het leven dat Schwab voor ons in petto heeft met slavernij. “Globalistische corporaties van miljardairs zullen alles bezitten: huizen, fabrieken, boerderijen, auto’s, meubels, en gewone burgers leasen alles wat ze nodig hebben, mits hun sociale kredietscore dat toelaat.”

“Het plan van The Great Reset is dat je zult sterven met niets. Om dit kwaadaardige plan te laten slagen, zal het World Economic Forum van Klaus Schwab meer van gewone mensen moeten afnemen dan alleen hun materiële bezittingen,” vervolgde de senator.

4.9
22
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.