Kijk: Europarlementariër ageert fel tegen ‘satanische WEF-agenda’

Foto: Unsplash

Help door dit met vrienden op je social media te delen!

De Europese Commissie wil net als lidstaten belasting kunnen heffen. Belasting die bedrijven op burgers afwentelen, zei FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff in het Europees Parlement.

“En wat doet de commissie met dit geld? Het geeft dit geld aan de grote farmaceutische bedrijven in ondoorzichtige miljardendeals, waar de schijn van belangenverstrengeling vanaf druipt,” aldus De Graaff.

[embedded content](Video verwijderd? Klik hier…)

Totale controle

“Het geeft dit geld aan stichtingen die mensensmokkelaars betalen om migranten illegaal binnen te halen. En het geeft dit geld aan Oekraïne, waar het verdwijnt in de zakken van corrupte zakenlieden en politici, tot in de Verenigde Staten toe,” vervolgde het Europarlementslid. “Want the big guy moet ook z’n aandeel krijgen.”

“Het geeft dit geld aan IT-bedrijven om via digitaal geldsystemen totale controle uit te kunnen oefenen,” zei De Graaff.

Prullenbak

En deze Europese Commissie pakt daarmee de gewone man z’n werk, z’n bezit en z’n vrijheid af, waarschuwde de Europarlementariër. “De enige hoop voor de burgers ligt bij de eigen staat, bij patriottische politici die strijden tegen deze satanische WEF-agenda. Dit voorstel moet onmiddellijk de prullenbak in.”

4.9
27
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.