Kinderen vallen plotseling dood neer: De cijfers gaan door het dak, zegt cardioloog

Foto: Unsplash

Help anderen door deze info met iedereen op je social media te delen!

Het Westen wordt al maanden geconfronteerd met een forse oversterfte. Kinderen die sterven aan hartproblemen, dat is van alle tijden, beweren sommigen.

Daar is cardioloog en internist Peter McCullough het absoluut niet mee eens. Hij verwijst naar gegevens uit Finland waaruit blijkt dat er vóór de uitrol van de coronavaccins vier gevallen van myocarditis per miljoen werden geregistreerd.

Kinderen sterven plotseling – ‘Het is door het dak’ – Dr. Peter McCullough “Vóór de COVID-19-vaccins waren er vier gevallen van myocarditis per miljoen…”https://t.co/t298UKAGUe pic.twitter.com/tvMHknu3M3

— Symphony (@Symph0ny3) November 5, 2022

(Video verwijderd? Klik hier…)

Tot het tegendeel bewezen is

Uit data afkomstig uit Thailand blijkt dat er nu 25.000 gevallen van myocarditis per miljoen worden gemeld. “[De cijfers] gaan door het dak,” aldus McCullough in The Charlie Kirk Show.

“Myocarditis wordt veroorzaakt door het coronavaccin tot het tegendeel bewezen is,” benadrukte de cardioloog.

Niet gek

Neuroloog Jan Bonte reageert: “Ik weet niet hoe erg het is of hoe erg het wordt. Deze Peter McCullough is niet gek. En ik heb geleerd in 20 jaar geneeskunde: wees voorzichtig met nieuwe medicatie. Er zijn altijd bijwerkingen die niet uit de trials kwamen. En die je niet ziet aankomen.”

Bijsluiter

In juli vorig jaar liet het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) weten dat myocarditis, oftewel ontsteking van de hartspier, moet worden opgenomen in de bijsluiter van de coronavaccins van Pfizer en Moderna als mogelijke bijwerking.

Symptomen van de aandoening kunnen kortademigheid, een krachtige en eventueel onregelmatige hartslag en pijn op de borst zijn. Het EMA concludeerde dat de gevallen zich voornamelijk voordeden binnen 14 dagen na vaccinatie, het vaakst na de tweede dosis en bij jongere mannen.

5
15
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.