Laat onze boodschappen bezinken en ken de Waarheid over wie je bent! – Channeling 17-11-2022

Foto: Pixabay.com

Help door deze informatie met iedereen op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, we zijn zo blij weer bij je te zijn op deze prachtige dag, om je onze boodschap te geven.

Vriendelijkheid en zelfliefde, hoe gaat het ermee?

Heb je de dingen gedaan waarvan we je hebben gezegd ze te doen? Heb je geprobeerd vriendelijk en aardig te zijn, heb je de tien daden van vriendelijkheid per dag gedaan, waar we het vorige week over hadden?

En zo ja, heb je verschil gemerkt in hoe je je voelt, en in hoe anderen op je reageren?

Als je het niet hebt gedaan, of je hebt geen verandering ervaren, wat was daar dan de oorzaak van? Zat je in je hoofd of in je hart?

Voelde je weerstand tegen het idee om vriendelijkheid te verspreiden, of draait er een oude overtuiging die je ervan weerhield het te doen, of een overtuiging die de ervaring van verandering weghoudt?

Misschien denk je dat het geen zin heeft, misschien is er een overtuiging dat de dingen nu eenmaal zijn zoals ze zijn en dat vriendelijkheid voor anderen geen verschil zal maken?

En hoe zit het met zelfliefde? Heb je geprobeerd de oefeningen te doen die we je gegeven hebben? Niet alleen in onze laatste boodschap, maar in verschillende van onze boodschappen?

Heb je jezelf meer liefde gegeven, jezelf meer en vollediger geaccepteerd?

Waarom we steeds dezelfde dingen blijven herhalen

We vragen je dit, want wat we proberen tot je door te laten dringen, is het besef dat je alles wat je ziet en ervaart zelf creëert.

Als je niet ervaart dat jij je wereld kunt creëren, dat jij je wereld creëert, is het moeilijk om je power werkelijk te voelen. Want je blijft het weggeven aan omstandigheden en andere mensen.

We klinken misschien saai, we klinken misschien als een plaat die blijft hangen, we klinken misschien als die leraar op school die je niet leuk vond omdat hij dingen bleef herhalen die je al zo vaak had gehoord.

Maar we herinneren je er wel aan dat veel dingen pas beginnen te klikken in je hoofd, en in je hart, wat veel belangrijker is dan dat het in je hoofd klikt, nadat je het tientallen keren en meer hebt gehoord.

We zien zo vaak dat mensen onze boodschappen keer op keer horen, en dat het voor hen niet duidelijk is. En dan, na het zo vaak gehoord te hebben, begrijpen ze het ineens, horen ze het ineens echt, alsof ze het voor de allereerste keer horen.

Wijsheid die je leven kan en zal veranderen

Het is zo belangrijk om je bewust te worden van de wijsheid, die via vele channelers over de hele wereld wordt verspreid, dat je in essentie Pure Liefde bent, dat je God bent, dat je krachtig bent, en dat je het vermogen hebt om alles te creëren wat je wilt.

En dan hebben we het niet alleen over de materiële zaken, waar de meesten van jullie meestal aan denken, het nieuwe huis, de nieuwe auto, het geld… maar overvloed is zoveel meer dan dat.

Als het erop aankomt, wil de meerderheid van jullie, zo niet iedereen van jullie, gewoon vrede, geluk, liefde en harmonie. Dat is voor bijna iedereen hun ultieme droom, om een leven in harmonie te leiden, waarin alles gemakkelijk, harmonieus en zonder strijd en problemen verloopt.

Wij vertellen je, dat dit allemaal mogelijk is, maar het begint ermee dat je gelooft, weet dat het mogelijk is, dat jij de kracht hebt om te creëren wat het ook is dat je wenst. Want jij bent alles, jij bent dat wat je wenst, en je kunt het allemaal hebben.

Ieder van jullie is in essentie een Meesterschepper, en dat jij hier bent, dit leven leeft in je menselijk lichaam, is daar al het bewijs van. Of je het nu erkent of niet.

Ga terug en lees onze boodschappen steeds opnieuw

We moedigen je daarom aan, om onze vorige boodschappen opnieuw te lezen. We geven je deze boodschappen nu iets meer dan een jaar op deze website, en er zijn veel dingen die we gezegd en uitgelegd hebben, die nu misschien duidelijker voor je zijn dan toen je ze de eerste keer las.

En misschien heb je nog niet al onze boodschappen gelezen. In dat geval dringen we erop aan ze alsnog te gaan lezen. Jij bent degene die deze wijsheid naar je toetrekt, jij bent het die de informatie channelt die je moet weten, die je moet horen.

Sta ervoor open en laat het je hart bereiken, en begin te begrijpen wie je werkelijk bent.

We zien ernaar uit onze reis met jou voort te zetten, je te helpen dieper te gaan in deze kennis, meer te begrijpen van het waarom je hier bent, en wat de mensheid en de planeet te wachten staat. Maar het is nodig dat je eerst de basis begrijpt.

Laat onze boodschappen bezinken, en speel met wat we je al verteld hebben.

Het is allemaal Liefde

We houden van je lief mens, we houden zoveel van je, en we zijn er voor je wanneer je ons nodig hebt. Want wij zijn jou, en jij bent ons.

Er is geen verschil, geen afgescheidenheid, we zijn allemaal Eén, er is maar één Bron, en jij bent dat, net als wij. Het is allemaal Eén, het is allemaal Goddelijke Liefde.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we voor nu compleet.

5
4
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.