LaRouche’s “Oekraïense nazi”-erfenis Hypocrisie van de pogingen van LaRouch om de anti-oorlogsbeweging te leiden /1

leestijd 17 minuten

Elizabeth Holtzman, voormalig Amerikaans congreslid, en Lyndon LaRouche, een extreem-rechtse sekteleider.

INLEIDING:

De BEZORGDHEID van een TROL

Bezorgdheidstrolling houdt in dat iemand zich verzet tegen een idee of standpunt, maar doet alsof hij voor de zaak pleit. Een bezorgdheidstroller levert ondermijnende kritiek onder het mom van bezorgdheid. Hun doel is de besproken zaak te saboteren en twijfel te zaaien onder groepsleden.

U.S. Senaatskandidaat Diane Sare is er trots op een “32-jarige medewerkster van wijlen Lyndon LaRouche” te zijn, een productieve samenzweringstheoreticus en neofascistische sekteleider die in 2019 op 96-jarige leeftijd overleed. Sare zegt dat ze “zich kandidaat stelt als LaRouche Independent tegenover de favoriete zoon van Wall Street,” dat wil zeggen Senate Majority Leader Chuck Schumer in New York.

My friend @Noggatone and I confronted Congresswoman @AOC on her support for Nuclear War and Ukrainian Nazis. I call her out for being a coward in the face of the party that will push us all into Nuclear war right now. Will she stand up like @TulsiGabbard and fight for peace? pic.twitter.com/aQiQvQSWIN

— Jose Vega — Vote Diane Sare! (@JosBtrigga) October 13, 2022

Jose Vega – Stem Diane Sare!
@JosBtrigga
Mijn vriend @Noggatone en ik confronteerden Congreslid @AOC met haar steun voor nucleaire oorlog en Oekraïense nazi’s. Ik noem haar een lafaard tegenover de partij die ons nu allemaal in een kernoorlog zal duwen. Zal ze opstaan zoals
@TulsiGabbard en vechten voor vrede?

In de afgelopen maand, terwijl Sare tevergeefs heeft geprobeerd een uitnodiging te krijgen voor het komende debat tussen Schumer en zijn Republikeinse rivaal, hebben haar campagnemedewerkers, ogenschijnlijk optredend als anti-oorlog demonstranten die bezorgd zijn over een nucleair armageddon, meerdere publiciteitsstunts uitgevoerd – zelfbenoemde “LaRouche-interventies” – waarbij ze gebruik maakten van de laksheid van progressieve Democraten in het Congres en de afwezigheid van een anti-oorlogsbeweging in de Verenigde Staten. Net voor de lancering van deze strategie suggereerde de Sare-campagne dat de machthebbers haar het zwijgen opleggen als “voorbode van een nucleaire oorlog”.

Meer dan tien jaar geleden speelde Diane Sare een centrale rol in de pogingen van Lyndon LaRouche om de Occupy Wall Street (OWS) beweging te coöpteren[1]. Volgens SareForSenate.com is Sare “uniek gekwalificeerd” vanwege haar ervaring met het leiden van een LaRouchite-koor in New York, dat deelnam aan OWS[2]. In oktober 2011 produceerde “LPAC TV” (als in LaRouche PAC) een videoreportage van Sare over OWS, waarin zij en andere LaRouchites te zien zijn terwijl zij tablelen met afbeeldingen van Barack Obama afgebeeld als Adolf Hitler. De recente “interventies” die zij orkestreerde tegen Democraten voor het “steunen van Oekraïense nazi’s” kwamen voort uit de racistische “Obama-Hitler Slur”[3] van de LaRouchieten. (Meer daarover in deel twee.)

In november 2020 publiceerde Diane Sare een video waarin zij haar zogenaamde bezorgdheid[4] over een “hongersnood van bijbelse proporties” in Afrika als de VS Joe Biden zouden kiezen en vroeg zich af: “Waar is BLM in deze kwestie…?”. Haar campagne begon in september een militaire staatsgreep tegen Donald Trump te voorspellen en hield kort na de verkiezingen een online “symposium” met de titel “De strategische implicaties van de staatsgreep – Wat elke patriot moet weten”. Een paar maanden later nam Sare deel aan een “Re-Occupy Wall Street”-protest van de New York Young Republicans. Meer recentelijk heeft haar Senaatscampagne geprobeerd anti-oorlogsberichten over te nemen en tegelijkertijd de extreem-rechtse John Birch Society te herhalen. Dit is het “nieuwe paradigma” van de LaRouche-cultus in een notendop.

In plaats van op te roepen tot afschaffing van de NAVO, heeft Diane Sare de slogan van de JBS overgenomen: “V.S. UIT DE V.N.”!

DEEL EEN:

“VOOR MIJ WAS ZIJ ER”

Een paar weken geleden bespotten twee medewerkers van Diane Sare agressief de Amerikaanse vertegenwoordiger Alexandria Ocasio-Cortez “over haar steun voor nucleaire oorlog en Oekraïense nazi’s” tijdens de vraag- en antwoordsessie van een gemeentehuisvergadering in Bronx. Een licht bewerkte video van de “LaRouche-interventie” ging viraal op sociale media, wat resulteerde in aanzienlijke media-aandacht en online-discussie verergerd door de reactie van het Congreslid op Instagram.

.@AOC accuses her anti-war protesters of “parroting pro-Putin talking points.” She has nothing to say about Biden’s rejection of diplomacy, nor explain how the Squad-approved billions of dollars in weapons will help end the war. She instead invokes Ukraine’s “self-determination.” pic.twitter.com/dZkUsHvBd6

— Aaron Maté (@aaronjmate) October 17, 2022

Aaron Maté @aaronjmate

@AOC beschuldigt haar anti-oorlog demonstranten van “het napraten van pro-Poetin praatjes”. Ze heeft niets te zeggen over Biden’s afwijzing van diplomatie, noch uit te leggen hoe de door de Squad goedgekeurde miljarden dollars aan wapens zullen helpen de oorlog te beëindigen. In plaats daarvan beroept ze zich op de “zelfbeschikking” van Oekraïne.

Zeker Het waren eigenlijk geen anti-oorlog demonstranten. Het waren rechtse Trumpers en sommigen waren leden van de LaRouche-cultus – geen progressieven zoals zij beweerden (hun eigen sociale media-geschiedenis toont dit aan). Het was een stunt die ze van tijd tot tijd doen. De laatste keer kwamen ze naar een gemeentehuis om te schreeuwen over het eten van baby’s of zoiets. Het is iets wat ze doen om viraal te gaan en mensen aan te trekken.

Deze keer waren ze pro-Poetin praatjes aan het verkondigen. Het is ook niet “anti-oorlog” om het imperialistische project van Rusland te steunen om buurlanden binnen te vallen en in beslag te nemen. Oekraïne heeft, net als andere landen, recht op zelfbeschikking. De enige die dreigt met kernwapens is Poetin. Niemand anders.

Wat hun opmerkingen over Tulsi Gabbard betreft, Gabbard heeft voor meer verhogingen van het defensiebudget gestemd dan ik ooit heb gedaan (0). Zoek het op. Ik zal in andere berichten meer over Oekraïne vertellen.

Veel van deze rechtse video en sociale media stunts zijn gebaseerd op mensen die de context niet kennen en gewoon geloven wat de persoon zegt. In de video hebben ze bijvoorbeeld het deel weggeknipt waarin ze wachtten met schreeuwen tot een dove kiezer een vraag probeerde te stellen, zodat het zou lijken alsof iedereen boos was op hun woorden in plaats van op het feit dat ze een persoon met een handicap schade berokkenden.

De meesten gingen ervan uit dat de demonstranten anti-oorlogsactivisten waren, en rechtse media bestempelden hen als extreem-links. De Executive Intelligence Review, opgericht door Lyndon LaRouche, heeft hen omschreven als “activisten van de LaRouche-beweging”[5]. Ondanks alle kritiek die AOC heeft gekregen op de manier waarop ze met hen omging, werd de virale clip onderbroken toen ze zei: “Kom op, allemaal, ik zal jullie kwestie aanpakken. Ik negeer niet eens wat jullie te zeggen hebben. Ik negeer zelfs niet wat je te zeggen hebt. Wat ik zeg, wat ik vraag, is dat u al deze mensen respecteert die hier zitten en hebben zitten wachten, en dat u opstaat om de rij voor te zijn…” Het is niet de eerste keer dat AOC het slachtoffer is van deze klassieke LaRouchite tactiek om scènes op te voeren in gemeen-tehuizen.

AOC lastiggevallen in gemeentehuis in de Bronx

Iets meer dan drie jaar geleden ging LaRouche PAC met de eer strijken[6] voor een overduidelijke stunt[7] tijdens een andere bijeenkomst van AOC in Queens. In dat geval was de vrouw die ze stuurden fatsoenlijk, behalve haar shirt met de tekst “SAVE THE PLANET – EAT THE BABIES”. Toen ze de microfoon kreeg, deed ze verontrust over het einde van de wereld binnen enkele maanden, en verklaarde: “Ik vind het geweldig dat u de Green New Deal steunt, maar die zorgt er niet voor dat fossiele brandstoffen verdwijnen… Dus ik denk dat uw nieuwe campagneslogan dit moet zijn: We moeten beginnen met het eten van baby’s.” AOC reageerde niet, maar de video sloeg aan in rechtse kringen, en Donald Trump hekelde het eerste jaar lid van het Congres als “een gestoorde idioot!”.

This is a LaRouche stunt. You’ll notice the speaker here say they once believed in AOC. Yet in 2019 they tweeted about eating babies as part of the LaRouche campaign’s modest proposal to AOC as part of the Green New Deal. https://t.co/wZDUNdqegD pic.twitter.com/1iXAqjfgMs

— Robert Skvarla (@RobertSkvarla) October 13, 2022

Robert Skvarla
@RobertSkvarla
Dit is een LaRouche-stunt. U zult merken dat de sprekers hier zeggen dat ze ooit in AOC geloofden. Toch twitterden ze in 2019 over het eten van baby’s als onderdeel van het bescheiden voorstel van de LaRouche-campagne aan AOC als onderdeel van de Green New Deal.

Jose Vega – Stem Diane Sare! @JosBtrigga

13 okt.
Mijn vriend @Noggatone en ik confronteerden Congreslid @AOC met haar steun voor nucleaire oorlog en Oekraïense nazi’s. Ik noem haar een lafaard tegenover de partij die ons nu allemaal in een kernoorlog zal duwen. Zal ze opstaan zoals @TulsiGabbard en vechten voor vrede?

Drie dagen na het recente gemeentehuis van AOC in de Bronx hield het aan LaRouche gelieerde Schiller Institute een conferentie[8], waarvan de naam licht werpt op de langetermijndoelstellingen van de publiciteitsstunt: “Build the New Paradigm, Defeat Green Fascism”. Diane Sare en haar campagnemedewerkers namen deel aan het zes uur durende evenement. Jose Vega, de medewerker die de virale video online plaatste, voegde “Vote Diane Sare!” toe aan zijn Twitter display naam, en in 2019 tweette hij een babyfoto met het onderschrift “Green New Meal”. In de Bronx spraken de Sare-medewerkers hun steun uit voor 2020-presidentskandidaat Tulsi Gabbard en haar besluit om de Democratische Partij te verlaten. Vermoedelijk hoopten ze de aandacht van Gabbard te trekken en haar bij hun “beweging” te betrekken.

The LaRouchies are pretty exotic. They believe that the Queen controls the drugs trade. They think Prince Philip wants to start WW3. They think Bertrand Russell used the Beatles as part of a secret British psy war against the USA. They are, to use a technical term, nuts. pic.twitter.com/HaeOQC0WMe

— Matthew Sweet (@DrMatthewSweet) October 4, 2019

Matthew Sweet @DrMatthewSweet

4 okt. 2019
Wie was deze vrouw? Geen klimaatactiviste. Zelfs niet, misschien, iemand met een geestesziekte. Ze is een vertegenwoordiger van de bizarre politieke sekte die ooit werd geleid door Lyndon LaRouche. Eerdere doelwitten voor dit soort stunts zijn onder meer @Janefonda Olof Palme & Michael Dukakis. Nu @AOC

Matthew Sweet @DrMatthewSweet
De LaRouchies zijn behoorlijk exotisch. Zij geloven dat de koningin de drugshandel controleert. Ze denken dat prins Philip de derde wereldoorlog wil beginnen. Ze denken dat Bertrand Russell de Beatles heeft gebruikt als onderdeel van een geheime Britse psy-oorlog tegen de VS. Ze zijn, om een technische term te gebruiken, gek.

 

.

Matthew Sweet @DrMatthewSweet 4 okt. 2019
Als antwoord op @DrMatthewSweet
De LaRouchies zijn al tientallen jaren vijanden van de groene beweging. Vroeger droegen ze borden met de tekst “Voer Jane Fonda aan de walvissen”. Dat hangt samen met hun complottheorie over het “groene fascisme” van de koningin. Piers Corbyn was trouwens lid van hun Facebook-groep.

Commercial message – all this is in my book, Operation Chaos, told through the courageous testimony of those who survived this madness. (And some who still insist on the Queen’s super villain status.) @picadorbooks @HenryHolt https://t.co/AwdGcqe3Kr pic.twitter.com/SDTsWGRhWH

— Matthew Sweet (@DrMatthewSweet) October 4, 2019

Matthew Sweet @DrMatthewSweet 4 okt. 2019
De LaRouche-groep was ooit een vrij gewone revolutionair-marxistische groep. In de begindagen was Bernie Sanders geabonneerd op hun literatuur. Toen kwam de grote Brainwashing Affair van 1974, toen leden ervan overtuigd waren dat ze door de CIA waren geprogrammeerd om te doden.

Matthew Sweet @DrMatthewSweet 4 okt. 2019
Commerciële boodschap – dit alles staat in mijn boek, Operatie Chaos, verteld door de moedige getuigenissen van degenen die deze waanzin hebben overleefd. (En sommigen die nog steeds vasthouden aan de superschurkstatus van de koningin). @picadorbooks

De “LaRouche-interventie” in de Bronx hernieuwde het debat over de proxy-oorlog tussen de VS en Rusland in Oekraïne, en AOC leek de anti-oorlogsgevoelens van haar ondervraagden in een Instagram-verhaal ten onrechte te karakteriseren als “pro-Poetin talking points”, maar de hypocrisie van de LaRouche-mensen die achter haar aan gaan omdat ze Oekraïense nazi’s steunt, is ongelooflijk bij historisch onderzoek.

AOC’s verkiezingsoverwinning in 2018 in Queens, New York, maakte haar de jongste vrouw die ooit in het Congres werd verkozen en trok onmiddellijke vergelijkingen met Elizabeth Holtzman, die in 1972 hetzelfde deed door een vijftig jaar zittende president in Brooklyn omver te werpen. LaRouche, in het laatste jaar van zijn leven, legde waarschijnlijk hetzelfde verband. Zijn sekte ging achter Holtzman aan als een pro-Sovjet verrader, en naar verluidt zelfs “een dienaar van de Antichrist.”

Elizabeth Holtzman’s instrumentele rol bij de oprichting van het nazi-jagende Office of Special Investigations (OSI) in het Ministerie van Justitie is precies wat haar tot de gezworen vijand van Lyndon LaRouche in het Congres maakte. Het OSI vervolgde al vroeg talrijke Oekraïners, maar LaRouche was waarschijnlijk meer bezorgd om de nazi-nucleaire wetenschapper[9] – die via Operatie Paperclip naar de Verenigde Staten werd gebracht – die verbonden was aan zijn Fusion Energy Foundation. Hoe is dat voor “groen fascisme”?

Op 7 november 2022 is het 50 jaar geleden dat Holtzman zijn historische verkiezingsoverwinning behaalde. Als eerstejaars lid van het Congres, die tijdens Watergate in het House Judiciary Committee opdook, vernam zij dat de Amerikaanse regering “een lijst van in de Verenigde Staten wonende nazi-oorlogsmisdadigers” bezat. Holtzman bevestigde dit in 1974 en maakte het vervolgens tot haar missie om “de situatie ongedaan te maken”. Bijna vijfentwintig jaar later getuigde Holtzman voor het Congres ter ondersteuning van de Nazi War Crimes Disclosure Act, die Washington verplichtte om “alle geclassificeerde Nazi oorlogsmisdadigers dossiers van de Verenigde Staten openbaar te maken”. Dit betekende honderdduizenden dossiers, vele afkomstig van de CIA of FBI.

Dat Hitlers handlangers hier in vrede leven en genieten van de voordelen van onze samenleving was een belediging voor de nagedachtenis van die Amerikanen en hun families; het was ook een belediging voor de slachtoffers van de Holocaust en voor alle fatsoenlijke Amerikanen. Hoe kan onze regering effectief strijden voor mensenrechten als zij de aanwezigheid van deze moordenaars op onze kusten tolereert? De boodschap aan de would-be massamoordenaars van de toekomst was, dat het de wereld uiteindelijk niets kon schelen… Helaas is mijn ervaring in het verleden dat te veel overheidsinstanties alle informatie die gênant of lastig zou kunnen zijn, willen verbergen. Dat is zeker het geval geweest op dit gebied. Daarom moeten de uitvoerende macht en in het bijzonder de inlichtingendiensten gedwongen worden om te handelen.

Congreslid Holtzman verweet de Central Intelligence Agency dat zij nazi-oorlogsmisdadigers op haar loonlijst beschermde, en na verscheidene jaren druk te hebben uitgeoefend, resulteerden haar inspanningen in de oprichting van het Office of Special Investigations door het Ministerie van Justitie in 1979. Dat jaar beschuldigde de Executive Intelligence Review van Lyndon LaRouche haar ervan deze overheidsdienst op te richten “om vuile trucs uit te halen tegen de inlichtingengemeenschap” en LaRouche. Het jaar daarop mobiliseerden de LaRouchites zich tegen Holtzmans senaatscampagne. Volgens het EIR was de OSI uiteindelijk slechts een “anti-nazi-dekmantel” voor de machthebbers (in Londen en Tel Aviv) om de LaRouche-organisatie te vervolgen. Zoals een anoniem voormalig sektelid[10] vertelde, begonnen de LaRouchieten eind jaren zeventig “de Duitse geschiedenis te heroverwegen en de nazi’s te vergeven.”

Klinkt gek, maar dat is wat wij deden toen de Tweede Wereldoorlog door ons werd herschreven en nu was Hitler een Brits project en waren daar Joden bij betrokken. Helga [Zepp-LaRouche[11], die het Schiller Instituut leidt] was daar erg mee bezig toen we een Duitse versie van onze verkiezingscampagnes begonnen, genaamd “Patriotten voor Duitsland”. Onder onze aanhangers waren een paar echte oude Duitse officieren of soldaten uit de Tweede Wereldoorlog. Tegelijkertijd begon de FEF [Fusion Energy Foundation, een pro-nucleaire LaRouche frontgroep] gloedvolle artikelen te schrijven over Penemunde[12] en nazi-raketwetenschappers. Ik kan zeggen dat ik nooit in de LC [LaRouche Cult] heb gehoord hoe deze “Duitse patriotten” slavenarbeid gebruikten voor hun installaties. We gingen nog verder door in folders een NYC-ambtenaar genaamd Liz Holtzman aan te vallen als lesbienne. Haar misdaad tegen Lyn [d.w.z. Lyndon LaRouche] was dat zij werkte bij de Amerikaanse justitie, die oude nazi’s opspoorde die in de VS waren door immigratie autoriteiten te misleiden met een valse geschiedenis.

Begin 1980 kondigde Elizabeth “Liz” Holtzman haar kandidatuur aan voor de Amerikaanse Senaat, in de hoop de zetel van Jacob Javits, een liberale Republikein en de langstzittende senator van New York, af te pakken. Javits, die de diagnose ALS (“Lou Gehrig’s Disease”) kreeg, verloor zijn Republikeinse voorverkiezing van een obscure conservatieve uitdager, Alfonse D’Amato. Javits bleef echter in de race als kandidaat van de derde partij en verdeelde de liberale stemmen, waardoor D’Amato ternauwernood won met slechts 44,9% van de stemmen, tegen 43,5% voor Holtzman. Volgens Dennis King, auteur van LaRouche and The New American Fascism, tijdens de Senaatscampagne,

D’Amato een gezamenlijke persconferentie met LaRouche’s Anti-Drug Coalition, een groep die de schuld van de drugshandel bij de Joden legt. De LaRouchianen hadden Holtzman aangevallen voor haar rol in de oprichting van de nazi-jachteenheid van het ministerie van Justitie, het Office of Special Investigations. Het OSI, zo beweerden de LaRouchianen, was een Zionistisch-Brits complot tegen Amerika, en Holtzman was een verrader. Zij zetten deze aanvallen voort tijdens de campagne en noemden Holtzman ook soft on drugs. D’Amato distantieerde zich destijds niet publiekelijk van de LaRouchiaanse retoriek, hoewel hij geen persconferenties meer met hen hield. Ongelooflijk genoeg liet de campagnestaf van Holtzman de kans voorbijgaan om een belangrijk punt te scoren bij de Joodse kiezers, en D’Amato haalde een nipte overwinning in november in het kielzog van de aardverschuiving van Reagan.

In juni 1981 diende congreslid Al D’Amato uit het eerste jaar een senaatsresolutie in waarin hij de nieuwe Amerikaanse president Ronald Reagan opriep om “een proclamatie uit te vaardigen waarin het volk van de Verenigde Staten wordt uitgenodigd om deze dag met passende ceremonies en activiteiten te vieren”, dat wil zeggen “de 40e verjaardag van de vernieuwing van de Oekraïense onafhankelijkheid door middel van een proclamatie op 30 juni 1941, die, hoewel van korte duur, het symbool werd van een voortdurende strijd van het Oekraïense volk.” D’Amato verwees naar de pro-Nazi proclamatie van het “herstel van de Oekraïense staat” in het door Duitsland bezette westen van Oekraïne,

De nieuw gevormde Oekraïense staat zal nauw samenwerken met het nationaalsocialistische Groot-Duitsland, onder leiding van zijn leider Adolf Hitler, dat een nieuwe orde in Europa en de wereld aan het vormen is en het Oekraïense volk helpt zich te bevrijden van de Moskovische bezetting. Het Oekraïense volksrevolutieleger dat op het grondgebied van Oekraïne is gevormd, zal met het geallieerde Duitse leger blijven vechten tegen de Moskovische bezetting voor een soevereine en verenigde staat en een nieuwe orde in de hele wereld… Lang leve de Organisatie van Oekraïense Nationalisten! Lang leve de leider van de Organisatie van Oekraïense Nationalisten en het Oekraïense volk – STEPAN BANDERA.

“Het is alleen maar goed dat we deze moedige mensen groeten door 30 juni 1981 uit te roepen tot Oekraïense Onafhankelijkheidsdag,” verklaarde senator D’Amato. Vijf jaar later stelde de LaRouche-organisatie een kandidaat in de Democratische voorverkiezing, ogenschijnlijk om het in de algemene verkiezingen op te nemen tegen D’Amato. Waarschijnlijker is dat de LaRouchite het opnam tegen de werkelijke Democratische kandidaat, Mark Green. Volgens Dennis King was dit de werkwijze van LaRouche. (“Een van zijn volgelingen nam deel aan de Democratische voorverkiezingen tegen de beoogde kandidaat en verspreidde de laster van binnenuit. Dit zou het doelwit verzachten voor de aanval van de Republikeinse kandidaat na de voorverkiezingen.”) Green, die de eerste Public Advocate van New York City werd, nam het eerder op tegen het Congreslid dat in het Huis van Afgevaardigden zusterwetgeving sponsorde om 30 juni aan te wijzen als Oekraïense Onafhankelijkheidsdag.

Na haar vertrek uit het Congres werd Elizabeth Holtzman officier van justitie in Brooklyn. King vertelt ons dat het regionale hoofdkwartier van de LaRouche-organisatie “recht tegenover het kantoor van openbare aanklager Liz Holtzman in Brooklyn lag”, maar zij en andere openbare aanklagers in New York weigerden destijds achter de LaRouchieten aan te gaan. In 1998, het jaar dat het Congres de Nazi War Crimes Disclosure Act aannam, versloeg Holtzman’s opvolger in het Huis van Afgevaardigden, Chuck Schumer, Alfonse D’Amato om de volgende senator van New York te worden. Meer dan een dozijn jaar eerder waarschuwde Schumer zijn collega’s, “het Office of Special Investigations van het ministerie van Justitie ligt onder vuur.”

Ondertussen raakte Diane Sare verbonden met Lyndon LaRouche, onder wiens auspiciën het Schiller Institute in 1995 hoorzittingen hield gewijd aan “The Dirty Side of the Justice Department: De zaak Demjanjuk”. Dit was twee jaar nadat John Demjanjuk naar de Verenigde Staten was teruggekeerd, nadat hij in Israël bijna was geëxecuteerd als “Ivan de Verschrikkelijke”. Demjanjuk, zo bleek, was de “Right Wrong Man”[13]. Hij bewaakte het nazi-vernietigingskamp Sobibor, niet Treblinka. Maar de LaRouchieten hielden, net als Oekraïense nationalisten, vast aan zijn volledige onschuld.

Bron:

Verwijzingen:https://politicalresearch.org/2014/02/23/the-right-hand-of-occupy-wall-street-from-libertarians-to-nazis-the-fact-and-fiction-of-right-wing-involvement

https://www.fastcompany.com/1785918/inside-story-occupy-wall-street

https://www.thedailybeast.com/behind-the-obama-hitler-slur

https://youtu.be/QXTjZyCjtaw

https://larouchepub.com/pr/2022/20221013_confront_aoc.html

https://twitter.com/larouchepac/status/1179933213021626368 https://larouchepub.com/special_report/2019/co2_reduction_is_mass_murder/index.html

https://www.buzzfeednews.com/article/tasneemnashrulla/eat-babies-aoc-town-hall-pro-trump-troll-larouche

https://youtu.be/Un_wsf9rzyM

https://www.jta.org/archive/nazi-rocket-scientist-collaborated-with-far-right-cult-leader-says-new-book-on-nazi-war-criminals

http://larouchewatch.fileferrets.org/factnet1.htm#three

https://en.wikipedia.org/wiki/Helga_Zepp-LaRouche

https://en.wikipedia.org/wiki/Peenem%C3%BCnde_Army_Research_Center

https://press.princeton.edu/books/hardcover/9780691125701/the-right-wrong-man

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.