Meer “plotselinge hartaanvallen” … met een “klimaatverandering” tintje

Foto ter illustratie: Freepik @suttipunfpik

Wie de nieuwscyclus volgt sinds de Covid-“vaccins” zijn uitgerold, ziet een opmerkelijke toename van het aantal zaken die naar verluidt plotselinge beroertes of hartaanvallen kunnen veroorzaken, schrijft Kit Knightly.

Koud weer, warm weer, depressie, allerlei voedingsmiddelen, lange covid EN korte covid, nieuwe magische chemicaliën die net in de atmosfeer zijn gevonden, “post-pandemische stressstoornis”, ongediagnosticeerde aortavernauwing en dure elektriciteit.

Dat is niet eens een volledige lijst, het gaat maar door en door en door.

…en nu kunnen we vervuiling toevoegen aan de boevengalerij, volgens dit stuk van Science Alert, met als kop:

Kleine deeltjes in de lucht kunnen plotselinge hartaanvallen veroorzaken, suggereert een studie.

Over een soortgelijk thema kopte de Daily Mail gisteren:

Amerika’s groeiende bosbrandcrisis kan jaren later leiden tot een golf van hartaanvallen, longziekten en kankerdiagnoses, waarschuwen wetenschappers.

Nu hoeven we deze artikelen niet stuk voor stuk uit te splitsen, het is volkomen duidelijk wat hier gebeurt.

De Covid-vaccins veroorzaken ofwel meer hartaanvallen, ofwel de verantwoordelijken zijn zich ervan bewust dat dit het geval kan zijn en bereiden zich dienovereenkomstig voor.

Wij voorspelden al in januari dat dit een doorlopend verhaal zou worden, en ze hebben niet teleurgesteld.

De nieuwe wending hier is dat vervuiling en bosbranden in het narratief worden verwerkt, en dat het risico van een hartaanval wordt geassocieerd met milieu en klimaatverandering.

Dit geeft brandstof voor de metamorfose van “klimaatverandering” van een milieukwestie naar een volksgezondheidskwestie, zodat ze erover kunnen praten op dezelfde manier als over “Covid”, en het misschien ook op dezelfde manier kunnen behandelen (klimaatlockdowns enz.).

Dit is klassiek narratieven vlechten, de praktijk om twee afzonderlijke propagandaverhalen met elkaar te verweven zodat ze elkaar versterken.

Ik heb de term net bedacht, maar het is de perfecte metafoor.

Het is werkelijk prachtig efficiënt. De vaccin-gerelateerde hartaanvallen leveren het bewijs dat “klimaatverandering” een volksgezondheidsprobleem is, terwijl “klimaatverandering” kan worden gebruikt om de vaccin-gerelateerde hartaanvallen te verbergen.

Iets verdoezelen dat zij hebben veroorzaakt met iets dat zij hebben uitgevonden, en iets dat zij hebben uitgevonden ondersteunen met iets dat zij hebben veroorzaakt.

Slim in theorie, maar nogal doorzichtig in de praktijk.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Corona-kritische arts door arrestatieteam gearresteerd en naar psychiatrische kliniek gebracht

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.