Minister Hoekstra schaart Bilderberg onder ‘antisemitische complottheorieën’

Help mee door deze info met je kennissen op je social media te delen!

Minister Hoekstra van Buitenlandse Zaken heeft tijdens de herdenking van de Kristallnacht in een toespraak opgeroepen het gesprek aan te gaan met mensen die openlijk antisemitische complottheorieën aanhangen en desinformatie verspreiden. Hij hield de toespraak in de Portugese Synagoge in Amsterdam.

De minister beweerde dat antisemitisme anno 2022 ‘verre van weg’ is uit Nederland en dat hem dat ‘echt razend’ maakt. Dialoog is cruciaal om door te dringen tot mensen die ‘flirten met complottheorieën waarin Joden impliciet de hoofdrol spelen’. “Zoek die kennissen, vrienden, familie op, confronteer, schud wakker.”

Ik ken ze ook

“Hier ligt een sleutelrol voor de grote groep mensen die gelukkig niet vatbaar is voor het antisemitische geluid. De groep die makkelijk het woord ‘wappies’ of ‘gekkies’ in de mond neemt, maar wel vaak zonder de noodzaak te voelen om hier iets tegen te doen. We zijn immers een tolerant land, waar vrijheid van meningsuiting een groot goed is,” zei Hoekstra.

“Juist die stille meerderheid wil ik oproepen om onder ogen te zien dat ‘nooit meer’, ‘nu actie’ betekent. Om te beginnen in onze eigen omgeving. Waar vriendschap en vertrouwen de basis kunnen bieden voor dialoog die niet escaleert. Want laten we eerlijk zijn, we kennen allemaal kennissen, vrienden, soms ook familie in onze omgeving die het hebben over Soros, Rothschild, Bilderberg, ‘de elite’. Ik ken ze ook,” vervolgde de minister.

Krankzinnige berichten

“Het zijn gesprekken waar je vaak niet op zit te wachten. Omdat het vermoeiend is, want ja – een fabel is makkelijk de wereld in geholpen, maar slurpt tijd om te ontkrachten. Toch ben ik me steeds meer gaan realiseren dat we onze mond open moeten doen. Bewust tijd maken voor mensen die zo anders denken over de wereld dan ik. Voor mensen die flirten met complottheorieën waarin Joden impliciet de hoofdrol spelen. Voor mensen die het echte nieuws niet meer geloven, maar wel de meest krankzinnige berichten op hun tijdlijn voor waar aannemen,” aldus Hoekstra.

Het is opmerkelijk dat de minister Bilderberg in één adem noemt met antisemitisme. Hij verwijst hiermee naar de Bilderbergconferentie, een politieke bijeenkomst met een besloten en streng geheim karakter. Prins Bernhard was één van de initiatiefnemers. Saillant detail: Hoekstra was zelf aanwezig bij de meest recente Bilderbergconferentie.

4.9
7
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.