Mordechai Krispijn nodigt antisemiet uit?

Samen voor Nederland heeft een demonstratie georganiseerd in Amsterdam, maar zijn direct al van de Dam naar het Museumplein gedeporteerd in verband met een beter overzicht en de mogelijkheid om scherpschutters te posteren. Uiteindelijk moet je als Staat Corporatie Nederland WEF-afdeling een mooie kans op een “Maidan 2.0” niet voorbij laten gaan. De tijd van strontwater over veteranen spuiten is een gepasseerd station. Met scherp op een verzameling dooie dienders schieten door eigen personeel of ingevlogen huurlingen uit Georgië is de beste manier om het “antisemitistische complotdenken” definitief naar de vergetelheid te bombarderen.

De proto-zionist Naftaniel is het geheel niet eens met de organisator van de demonstratie, Mordechai Krispijn. Uiteraard mag hij op Twitter blijven en zijn preekjes voor de meute verder verspreiden:

Ronny N. weet blijkbaar niet dat de meeste echte Semieten onder de moslims zijn te vinden en dat hij precies degene is die de democratische rechtsorde ondermijnt. Hij is namelijk verheugd dat het WEF-kabinet de eigen grondwet met voeten treedt, alsof het hier om een “dodelijke pandemie” gaat. Dat moeten we eens met Netanyahu proberen als deze corrupte (=verrotte) oorlogsmisdadiger het land binnen wil….. Artikel 7 Grondwet zegt iets over de vrijheid van meningsuiting. Je bent al antisemiet als je over reptielen begint. Je bent al antisemiet als je het nepstaatje rond Tel Aviv en illegale nederzetting noemt. Je bent al antisemiet als je constateert dat niemand het Rode Kruis durft te vragen hoe ze aan 282.000 vergaste Joden komt in hun ijverig weggemoffelde archiefstukken. Alleen al het vragen naar uitleg is dodelijk. Uiteraard is het een “vervalsing” en de grootste geschiedvervalsers van weleer kunnen het weten en voeren het hoogste woord.

Maar dit zijn slechts details, het verleden is oninteressant. Eén van de redenen om David Icke de toegang tot de EU te ontzeggen is het feit dat hij “regeringsleiders” ziet als apparaten. Het “de-humaniseren” van innemende, empathievoelende en liefhebbende dooie dienders als Rutte, Kuipers of De Jonge is absoluut ongewenst. De mensen moeten geloven dat ze hebben te maken met andere mensen. Fout. Het zijn geen mensen, het zijn gemodificeerde koudbloedige wezens, die een programma afwerken en zelf niet meer hoeven te denken. Zelfs verkiezingen zijn geen probleem meer. De beslissing van het WEF-kabinet wordt dan ook gewoon ingestraald, zoals alles wordt ingestraald. Gelukkig kunnen ze nog min of meer rekenen op de genetisch gemodificeerde gedehumaniseerden van de Polizei Corporatie, die maar wát graag complotdenkers op andere gedachten wil brengen. het invliegen van Roemenen en Bulgaren om de boel op te naaien is daarentegen geen probleem.

Dit is hoe de Torah Joden over zionisten als Ronny N. en andere slijmballen denken:

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.