Nanostructuren in “Coronavaccins” – een clandestiene operatieve ingreep

Hoe uw zesde zintuig is vervangen door nanotechnologie als u bent geïnjecteerd.

Na het zien weten we ook, waarom de injecties “gekoeld” moeten worden bewaard. Dat ongetwijfeld ergens goed voor zijn, maar de voornaamste reden is dat ze in een zogenaamde “Faraday-zak” moeten worden bewaard, anders gaat “de machine” voortijdig aan het werk. Omdat ze gevoelig zijn voor EMF-straling. Als u de video ziet weet u waar we het over hebben. De vraag destijds aan Hugo de Jonge door het Forum voor Democratie luidde over wat er nu precies in die injecties zat en waar nooit antwoord op kwam:

Wat wordt er bedoeld met “any device, technology, or product used in the administration of or to enhance the use or effect of, such vaccine”, zoals het Pfizer-vaccin (gedeeltelijk) wordt gedefinieerd in het contract met Albanië onder artikel 1.54 en in het contract met Brazilië onder artikel 1.57? Welke technologie en/of welke apparaatjes zijn er onderdeel van de “vaccin”-levering aan Nederland?

B R O N

Dus dan weten we het nu. De vraag is alleen nog wat het doel van deze clandestiene operatieve ingreep is. Inmiddels is bekend dat in Europa 800 miljoen injecties moeten worden “vernietigd” omdat ze over de datum zijn en er “geen vraag” is. De vraag dient zich aan hoe die nano-structuren worden “vernietigd”.

Of zijn ze daar te klein voor en worden ze via de schoorsteen van de verbrandingsovens het milieu ingeblazen.

Nanostructuren in Covid “Vaccins” zijn niet zelfassemblerend, maar worden gebouwd door micromachines

door Rhoda Wilson

28 oktober 2022 van
 Expose-News Website

Tijdens een interview met de Australische podcaster Maria Zeee onthulde Dr. David Nixon een video van nanotechnologie in de Covid-injecties van Pfizer.

Ze assembleren niet zelf, legde Dr. Nixon uit, maar ze worden geassembleerd door nanorobots of micromachines.Het werk van deze robots gebeurt in zo’n langzaam tempo dat het werk dat ze doen niet wordt gedetecteerd tenzij de video met ongeveer 100x realtime snelheid wordt afgespeeld.Om te demonstreren condenseerde Dr. Nixon zijn 3 uur durende video in ongeveer een minuut.

Dr. David Nixon is een huisarts gevestigd in Brisbane, Australië, met een speciale interesse in diabetes, hart- en vaatziekten en het beheer van langdurige aandoeningen.

In een eerdere podcast met Maria Zeee onthulde Dr. Nixon zijn bevindingen van nanotechnologie in de Covid-injecties. Hij besprak ook hoe het beschermen van de flesjes in een Faraday-zak de vorming van structuren tegenhield. Een Faraday-zak wordt gebruikt om elektromagnetische straling te blokkeren; bijvoorbeeld signalen die tussen mobiele telefoons worden verzonden.

 Je kunt deze eerdere podcast HIER bekijken.

In zijn laatste onthullingen speelde Dr. Nixon een video af die hij had gemaakt van de inhoud van een flesje Pfizer’s Covid ‘vaccin’.

Hij plaatste ongeveer vier druppels Pfizer “vaccin” op een glazen diaplaatje, plaatste het onder een microscoop met een vergroting van 200x en filmde het monster gedurende drie uur.

In real-time lijkt het erop dat er niets gebeurt.

“Maar kijk wat er gebeurt als ik dit versnel,” zei Dr. Nixon. “Het is duidelijk dat we te maken hebben met iets heel anders dan zelfassemblage – dit is nano-constructie … het assembleert zichzelf niet, het is in wezen, denk ik, microconstructie.”

Dr. Nixon wijst op twee micro-machines in de video die werken aan het bouwen van dezelfde nanostructuur “vierkant” en merkte op dat, “het wordt in elkaar gezet door, in wezen, micromachines die worden gecoördineerd. Je kunt niets in real-time zien, er lijkt niets te gebeuren. Het is alleen als je het versnelt [je kunt het zien]. Ik kan niet eens beginnen te denken aan technologie die op dat soort snelheden werkt … Dit gebeurt niet alleen heel langzaam, maar het gebeurt ook op een gecoördineerde manier.”

Het duurt even voordat je je ogen er op hebt getraind, maar als je eenmaal weet waar je op moet letten, is de micromachine duidelijk aan het werk te zien in de video van Dr. Nixon.

Om onze lezers te helpen hun oog op het mechanisme te te laten vallen, hebben we een screenshot gemaakt met ongeveer 10 minuten tijdstempel en rood de twee robotarmen of micromachines omcirkeld die door Dr. Nixon zijn aangewezen en die de nanostructuren assembleren:

Zodra je je erop hebt geconcentreerd, kun je zien dat een derde micromachine aan het werk lijkt te zijn aan de linkerkant van het ‘vierkant’ van de nanostructuur.

U kunt dr. Nixon’s demonstratie van micromachines bekijken op onderstaande video.

Maria Zeee:

Robotarmen assembleren via Nanotech Inside COVID-19 “Vaccins”

– Gefilmd in Real Time – Dr. Nixon 25 oktober 2022 (20 minuten)

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.