Nanostructuren in Covid-“vaccins” zijn niet zelfassemblerend; ze worden gemaakt door micro-machines

Tijdens een interview met de Australische podcaster Maria Zeee onthulde Dr. David Nixon een video van de nanotechnologie in de Covid-injecties van Pfizer. Ze zijn niet zelfassemblerend, legde Dr. Nixon uit, maar worden geassembleerd door nanorobots of micro-machines. Het werk van deze robots gebeurt in zo’n traag tempo dat het werk dat ze doen niet wordt opgemerkt, tenzij de video wordt afgespeeld op ongeveer 100x realtime snelheid. Ter demonstratie heeft Dr. Nixon zijn 3 uur durende video gecondenseerd tot ongeveer een minuut, schrijft Rhoda Wilson.

Dr. David Nixon is huisarts in Brisbane, Australië, met speciale belangstelling voor diabetes, hart- en vaatziekten en het beheer van langdurige aandoeningen.

In een eerdere podcast met Maria Zeee onthulde Dr. Nixon zijn bevindingen over nanotechnologie in de Covid-injecties. Hij besprak ook hoe het beschermen van de flacons in een Faraday zak de vorming van de structuren tegenhield. Een Faraday zak wordt gebruikt om elektromagnetische straling tegen te houden; bijvoorbeeld signalen tussen mobiele telefoons. U kunt HIER meer lezen en deze eerdere podcast HIER bekijken.

In zijn laatste onthullingen liet Dr. Nixon een video zien die hij had gemaakt van de inhoud van een flacon van Pfizer’s Covid “vaccin”. Hij plaatste ongeveer vier druppels Pfizer-“vaccin” op een glasplaatje, legde het onder een microscoop bij een vergroting van 200x en filmde het plaatje gedurende drie uur.

In real-time lijkt er niets te gebeuren. “Maar kijk wat er gebeurt als ik dit versneld,” zei Dr. Nixon, “het is duidelijk dat we te maken hebben met iets heel anders dan zelfassemblage – dit is nano-constructie … het assembleert zichzelf niet, het is in wezen, denk ik, micro-constructie.”

Dr. Nixon wijst op twee micromachines in de video die bezig zijn met het bouwen van hetzelfde “vierkant” van de nanostructuur en merkt op dat “het in elkaar wordt gezet door, in wezen, microapparatuur die wordt gecoördineerd. Je ziet niets in real-time, er lijkt niets te gebeuren. Pas als je het versnelt [kun je het zien]. Ik kan me geen technologie voorstellen die met zulke snelheden werkt … Dit gebeurt niet alleen heel langzaam, maar ook gecoördineerd.”

Het duurt even om uw oog erop te krijgen, maar als u eenmaal weet waar u op moet letten, zijn de micro-machines duidelijk aan het werk te zien in de video van Dr. Nixon. Om onze lezers te helpen hun ogen erop te richten, hebben wij een screenshot genomen op ongeveer tijdstip 10 minuten en in rood de twee robotarmen of micromachines omcirkeld die Dr. Nixon aanwees en die de nanostructuren in elkaar zetten. Zodra u uw ogen goed kunt richten, ziet u wat een derde micro-machine lijkt te zijn aan het werk aan de rechterkant van het “vierkant” van de nanostructuur.

U kunt Dr. Nixons demonstratie van micromachines in onderstaande video bekijken.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GRAFEENOXIDE DOSSIER

Gevaccineerden “infecteren” de ongevaccineerden met gevaarlijk grafeenoxide, zegt biomedisch deskundige

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.