Natasja haalde de booster en sindsdien valt haar lichaam 2 tot 3 keer per dag uit

Foto: Natasja (Videostill BitChute)

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Kapster Natasja uit Nijlen haalde op maandag 3 januari haar ‘boosterprik’. Diezelfde avond voelde ze zich heel ziek worden. Ze was een aantal dagen niet in staat om te werken.

Toen ze met een klant bezig was, ging in één keer het licht uit. “Ik voelde dat er iets in mijn lichaam woedt. Er was iets gebeurd,” zegt ze. Natasja zakte in elkaar. Haar lichaam liet het afweten, maar ze hoorde, voelde en zag alles.

Ze werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Men vond geen oorzaak en daarom werd ze ontslagen uit het ziekenhuis met de diagnose ‘psychosomatische stoornis’.

De deur gewezen

Enkele dagen later gebeurde het opnieuw: “In één keer begin ik weer uit te vallen, mijn spraak valt weg.” Ze kon zich niet meer bewegen, alleen nog knipperen met haar ogen.

Er werden een aantal onderzoeken gedaan, terwijl haar lichaam bleef uitvallen, elke dag opnieuw. Haar man zei tegen een neuroloog dat ze maandag geboosterd was, vrijdag de uitvallen kreeg, in een rolstoel kwam te zitten en niet meer kon lopen of praten. Ze werden de deur gewezen.

Genadeslag

Natasja heeft nu nog twee tot drie uitvallen per dag en blijft verder zoeken naar hulp. Een andere neuroloog zei dat het niet psychosomatisch is, maar is veroorzaakt door de booster. “Die derde hadden ze nooit mogen geven,” benadrukte de neuroloog, die vermoedt dat de booster de genadeslag heeft gegeven.

Ondertussen staat haar leven ‘on hold’, zonder perspectief op verbetering. Ze kan al 10 maanden niet werken.

5
1
stem

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.