Nederlandse documentaire geeft schokkend beeld van teloorgang persoonlijke vrijheid: ‘De wappies krijgen gelijk!’

Foto: Pixabay

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!

Aanstaande dinsdag gaat de documentaire State of Control in première. De film, die gaat over de komst van digitaal centralebankgeld (CBDC) en de oprukkende controlestaat, komt uit de stal van Café Weltschmerz-baas Max von Kreyfelt.

“Als de commerciële banken ertussenuit zijn, krijgen de centrale banken de macht tot programmeerbaar geld met limieten op bijvoorbeeld vlees en brandstof of het direct innen van belasting door de overheid, zodat ieder democratisch principe verdwijnt,” legt SP-Kamerlid Mahir Alkaya uit.

In de documentaire komt ook klokkenluider Edward Snowden aan het woord. “Ze kunnen je geld ieder moment bevriezen. Jouw geld is in hun handen en we hebben al gezien dat mensen in Canada, puur omdat ze protesteren, niet meer bij hun bankrekening konden.”

[embedded content]

Andere agenda

Regisseur van State of Control Benjamin Jonas van den Brink zegt in gesprek met De Andere Krant dat er een andere agenda op de achtergrond speelt en dat alles uiteindelijk om geld en macht draait. “Je ziet dat het een patroon is dat al veel langer speelt, grote technocratische instellingen die inspelen op crises.”

Overheden, de EU en Big Tech werken achter de schermen hard aan een digitaal ID voor ieder mens, gekoppeld aan een digitaal betaalsysteem.

Alle complottheorieën ontrollen zich als feiten

“State of Control gaat over onze toekomst. Een hermetisch controlemechanisme dat onze privacy volledig buiten werking stelt. De wappies krijgen gelijk!” schrijft Von Kreyvelt op social media.

De documentaire geeft een schokkend beeld over de teloorgang van persoonlijke vrijheid. Alle complottheorieën ontrollen zich als feiten, aldus Von Kreyvelt.

4.9
20
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.