“Neurenberg 2.0”: De roep om consequenties voor het Covid-beleid wordt wereldwijd luider

Terwijl er nu wordt gepleit voor een “Covid Amnesty” voor de politici die verantwoordelijk zijn voor de lockdowns en de verplichte vaccinaties, is er ook een tegenbeweging. Steeds meer mensen willen een juridische toetsing van de schendingen van de grondrechten tijdens de zogenaamde pandemie, bericht Report24.news.

De hashtag “Neurenberg2” is nu trending op Twitter: een oproep om de misdaden tegen de mensheid door politici wereldwijd als gevolg van de lockdown-maatregelen en de druk om de experimentele Covid-19 vaccinaties te aanvaarden te laten vervolgen. Vergelijkbaar met de processen voor oorlogsmisdaden in Neurenberg na de Tweede Wereldoorlog tegen de leiders van het naziregime.

Het is een oproep tot juridische stappen tegen al deze dwangmaatregelen die zogenaamd zijn uitgevaardigd om “de gezondheid van mensen te beschermen”. Bijvoorbeeld in Canada, waar de leider van de Reform Party, Preston Manning, de organisatie van een door burgers geleid onderzoek aankondigde. Het onderzoek zal betrekking hebben op de zeer controversiële dwangmaatregelen van de federale regering.

Vooral de mensen die door de maatregelen en mandaten hun baan, hun bedrijf en vaak zelfs hun gezondheid zijn kwijtgeraakt, voelen zich nu verkocht en verraden. Een algemene amnestie is voor hen uitgesloten.

It’s absurd for those who made such catastrophic & reckless mistakes during Covid and who deliberately & ruthlessly suppressed anyone who did try to shed some light on potential risks to now say that ‘they didn’t know’.
Commit the crime. Do the time.#Nuremberg2 pic.twitter.com/m0qkrlFaOy

— Diane Demetre (@ddemetrelibdems) November 3, 2022

Deze golf van verontwaardiging werd veroorzaakt door een artikel in “The Atlantic” waarin de auteur een “Covide Amnestie” eiste. Mensen moeten “zichzelf vergeven voor wat ze deden en zeiden toen we in het duister tastten”. In feite vraagt ze de ongevaccineerden en de lockdown-tegenstanders om “te vergeven en te vergeten” nadat ze meer dan twee jaar lang maatschappelijke paria’s zijn geweest.

Is de reactie van het volk misschien ook een reden waarom de verantwoordelijke politici en gezondheidsambtenaren het zo moeilijk vinden om gemaakte fouten publiekelijk toe te geven?

A leaked hospital email from central California revealed they have seen an increase in stillbirths. The staff member who leaked the email says the uptick happened after people started taking the COVID-19 vaccines. pic.twitter.com/fzn1eJNjs4

— California Today (@Calif_Today_NTD) October 27, 2022

Als de stemming uiteindelijk kantelt en steeds meer mensen zich aansluiten bij het proces om in het reine te komen met de “pandemische” misdaden, zal het voor veel leidende politici (maar ook voor degenen, zoals de voormalige Duitse minister van Gezondheid Jens Spahn, die nu geen regeringsverantwoordelijkheid meer dragen) waarschijnlijk behoorlijk onaangenaam worden.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het is tijd om doodsbang te zijn

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.