Nogmaals bedankt, generatie Kronus

<a href=”https://i0.wp.com/www.frontnieuws.com/wp-content/uploads/2022/11/Cronus-horror.jpg?fit=700%2C575&ssl=1″ data-caption=”Kronus“>Kronus

De babyboomers raakten in maart 2020 in paniek, omdat ze begonnen te vermoeden dat ze eindelijk de kosmische vergelding zouden krijgen die ze volgens hen verdienen, dus sloten ze iedereen thuis op totdat de WETENSCHAP! de dag zou redden. Dit werd niet gedaan voor de verpleeghuisbewoners, maar voor zwaarlijvige boomers die niet op de Intensive Care wilden belanden, schrijft Rintrah.

Alle slimme mensen beseften dat een slecht vaccin tegen SARS-COV-2 de zaken alleen maar erger zou maken, maar vier bedrijven gingen door en vergiftigden de westerse bevolking. Het resultaat was natuurlijk een escalerende vaccin-versterkte toenemende vatbaarheid van de kudde, zoals hier wordt geïllustreerd:

Klik voor groot

Zonder vaccins zouden we kudde-immuniteit hebben gehad. Met een gevaccineerde bevolking kwamen we terecht in de huidige situatie waarin mensen ongeveer twee keer per jaar geïnfecteerd raken, omdat de kudde niet het soort duurzame immuniteit opbouwt tegen dit longbeschadigende, hersenbeschadigende, lymfocyten uitputtende virus dat r0 onder de 1 brengt. De gevaccineerde boomers zijn wandelende biohazards.

Dit is het resultaat:

We hebben zeven keer het normale aantal kinderen onder de 6 maanden die in het ziekenhuis worden opgenomen met RSV (verkoudheid, bronchitis), waarbij ziekenhuizen Biden smeken om een noodsituatie af te kondigen, samen met griepopnames in het ziekenhuis op een recordhoogte van tien jaar. Dit is niet alleen immuniteitsschuld, zo kom je niet aan zeven keer het normale aantal ziekenhuisopnames.

U kunt ook zien aan Denemarken, dat vorig jaar al een enorme RSV-golf had en nu weer een enorme RSV-golf heeft, dat dit niet alleen te wijten is aan de lockdowns die voorkomen dat mensen het krijgen. Er is gewoon een verhoogde vatbaarheid voor ernstige gevolgen:

Hoe denkt u dat dit gebeurt? Hint: mensen worden nu twee keer per jaar geïnfecteerd met een longbeschadigend lymfocytenbeschadigend/uitputtend SARS-coronavirus. De reden dat mensen nu twee keer per jaar worden besmet, is dat uw politici alleen maar wilden voorkomen dat hun electoraat van zwaarlijvige solipsistische boomers de gevolgen van hun eigen daden onder ogen moest zien, in plaats van zich af te vragen wat goed is voor de bevolking als geheel.

U kocht uzelf een zomer in 2021 met lege ziekenhuizen, maar u verstoorde de natuurlijke mechanismen die leiden tot populatiebrede steriliserende immuniteit tegen dit soort snel muterende ziekteverwekkers van de luchtwegen.

En daar betalen we nu de prijs voor.

Zwangere vrouwen die door SARS-COV-2 worden besmet, krijgen kinderen met een verminderd longvolume. Die kinderen zullen daardoor kwetsbaarder zijn voor ademhalingsvirussen.

Ik heb dit al vaak gezegd, tegen iedereen die wil luisteren: wanneer een nieuw SARS-virus de menselijke bevolking binnenspringt, miljoenen mensen doodt en u besluit te reageren door de natuurlijke mechanismen die leiden tot kudde-immuniteit te verstoren, creëert u een existentiële bedreiging.

Je krijgt geen dikke boomers meer op de IC omdat ieders T-cellen zijn blootgesteld aan Spike en dus zie je geen mensen meer met een overmatige pro-inflammatoire cytokine feedback loop die leidt tot ARDS. Maar dat is niet wat SARS-COV-2 is. Dat is niet waarom we de genetische vingerafdrukken van natuurlijke selectie door coronavirussen in onze genomen hebben. Dat was niet de dreiging, dat was wat de boomers in paniek bracht.

Zeven keer het normale aantal zuigelingen in ziekenhuizen met RSV, tegelijk met een tien jaar hoge griepuitbraak, is een existentiële bedreiging. Deze kinderen worden belemmerd in hun mogelijkheden voor de rest van hun leven, ze worden geen grote atleten. Ze worden geacht 80-90 jaar te leven, in plaats van nog tien jaar naar de idiotendoos te staren. Dit is met twee besmettingen per jaar, maar kijk naar RNA in rioolwater in mijn land:

De dieptepunten worden hoger naarmate het jaar vordert, als gevolg van de voortdurende evolutie van het virus, homogene immuunfixatie op kuddenniveau en uitputting van het immuunsysteem op bevolkingsniveau. Dus laten we zeggen dat we kijken naar drie SARS-COV-2 infecties per jaar in 2023 (vergeleken met 8% van de bevolking die griep krijgt in een bepaald jaar), hoeveel gehospitaliseerde baby’s hebben we dan in november 2023?

Ik moet het u vragen, beste lezer: beseft u bewust dat u kijkt naar een waarschuwing die ik voortdurend heb benadrukt en die zich nu voor uw eigen ogen ontvouwt?

Deze vaccins terravormen het menselijke immunologische landschap voor SARS-COV-2. SARS-COV-2 terraformeert vervolgens het landschap verder, zowel voor zichzelf als voor andere ziekteverwekkers.

Waarom liggen er nu drommen kinderen in het ziekenhuis met RSV, terwijl er tegelijkertijd een griepuitbraak is die in jaren niet meer is voorgekomen?

U krijgt een lange lijst van positieve terugkoppelingen op uw bordje, zonder noemenswaardige negatieve terugkoppelingen om u uit de brand te helpen:

-IgG3-> IgG4 van constante boosteren.

-OAS van herhaalde blootstelling aan Wuhan spike.

-ADE.

-Hematopoietische progenitorcel schade door blootstelling aan Wuhan spike (d.w.z. directe vaccin geïnduceerde immuuntoxiciteit).

T-celschade door constante herinfectie.

-Toenemende virale biomassa door voortdurende evolutie.

-Toenemende virale biomassa door voortdurende uitputting van het immuunsysteem.

-Versnelling van de evolutie door toenemende virale biomassa.

Ik zou het graag horen: wat is de negatieve feedback loop die de dag moet redden?

De nu marginale Zero COVID academici hebben er precies één: accepteer dat u de lucht niet meer kunt inademen. Dat is hun voorgestelde oplossing: accepteren dat de lucht nu giftig is en dat het menselijk lichaam niet langer bestand is tegen blootstelling aan de grote verscheidenheid aan ademhalingsvirussen waaraan we voortdurend worden blootgesteld, een soort definitieve vervreemding van het menselijk bewustzijn van de natuur.

Maar ik moet dit zeggen: als u heeft getekend voor deze vaccins, bent u tot op zekere hoogte medeplichtig aan wat er nu met de zuigelingen gebeurt. Acties hebben gevolgen, net zoals ik medeplichtig ben aan het beschadigen van de atmosfeer omdat ik bij een Bitcoin-bedrijf heb gewerkt. En misschien zegt u tegen uzelf: “Ik zou niet naar mijn shitjob/shitcollege kunnen gaan.” Maar dat is het met existentiële bedreigingen: het afwenden ervan vereist een dure prijs, in mijn geval betekent het dat ik een comfortabele luie baan waar ik ’s ochtends om 10 uur uit bed kon rollen en vanaf mijn laptop kon werken, moest opgeven.

Het zou gemakkelijk zijn om de overheid de schuld te geven, ware het niet dat het grootste deel van het debiele, laffe, in zichzelf gekeerde Westerse publiek zonder meer heeft ingestemd met deze genetische en immunologische experimenten. Ze hoefden de meesten van jullie niet echt onder schot te houden, de weinigen die een beetje aarzelden kregen te horen “je kunt niet meer naar je existentieel lege betekenisloze hokjesklus komen als je je mouw niet oprolt” en dat was voor de meeste debielen genoeg om zich aan te melden voor deze onzin.

Nogmaals bedankt.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het grote sterven: “Enorm aantal sterfgevallen door vaccin en het wordt nog veel erger” – Dr. Pierre Kory

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.