Onze bijdrage aan de ‘klimaatweek’ (2)..!

X
X

Onze bijdrage aan de ‘klimaatweek’ (2)..!

2022 © WantToKnow.nl/be

x

Luister en lees naar deze mensen, die NIETS te winnen hebben bij hun verhaal over de FEITEN rondom ‘klimaatverandering’.. Heb je -allereerst- weleens de gedachte de revue laten passeren, dat er van een planetaire klimaatverandering sprake zou kunnen zijn. Kijk naar de eerste video met David Wilcock, die je in 7 minuten tijd, een volledig ander perspectief aanreikt, dan HET SCHULDVERHAAL VAN DE MENS, die verantwoordelijk is voor klimaatverandering, d.m.v. zijn CO2-uitstoot.. Een waardevol verhaal, waarbij FEITEN VAN NASA de basis vormen. Daar beginnen we mee:

Het hele zonnestelsel, niet alleen onze kleine planeet Aarde, ondergaat momenteel diepgaande, nooit eerder geziene fysieke veranderingen. Luister naar de essentie van het verhaal van David Wilcock. Hij behandelt een aantal belangrijke voorbeelden, wetenschappelijk gedocumenteerde FEITEN, op basis van een groot aantal gepubliceerde mainstream bronnen, zoals NASA..!

[embedded content]

Marcel Crok
Heb je nog nooit van hem gehoord, dan is het ZEKER de moeite even naar zijn presentatie te kijken, die hij deed in een overvolle zaal in Antropia/Driebergen op zaterdag 10 september, op het symposium, georganiseerd door de VVJ (Vereniging Vrije Journalisten), tijdschrift ‘Gezond Verstand’ en ‘Stichting 11 September’. Wie is deze Marcel Crok (1971)? Hij studeerde scheikunde in Amsterdam en Leiden en werd in 1997 freelance wetenschapsjournalist na een stage bij het Chemisch Weekblad (tegenwoordig C2W).

In 2001 werd hij redacteur bij technologietijdschrift ‘De Ingenieur’ en vanaf 2003 bij maandblad ‘Natuurwetenschap & Techniek’ (NWT). In februari 2005 publiceerde Crok in dat tijdschrift (NWT) een gedegen, kritisch artikel over de zg. hockeystickgrafiek (Engelse versie). Dit verhaal maakte veel reacties los en dat was de start van zijn betrokkenheid bij het klimaatdebat. Later dat jaar leverde het hockeystickverhaal hem de eerste Glazen Griffioen op, een aanmoedingsprijs voor jonge wetenschapsjournalisten.

Met het prijzengeld van deze Glazen Griffioen en een bijdrage van het Fonds voor Bijzondere Journalistieke Projecten, werkt Crok momenteel aan een internationaal boek over het klimaatdebat, gebaseerd op interviews met vele klimaatonderzoekers, wereldwijd. De werktitel van het boek is ‘De Zaak CO2’. In het boek onderzoekt hij of en zo ja hoe bewezen is dat  CO2 schuldig is voor de recente opwarming op aarde. Luister naar zijn verhaal:

[embedded content]

Source: wanttoknow.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.