Onze geschiedenis – een schokkende reconstrucie

Er is een nucleaire reconstructiebom tot ontploffing gebracht. Het complete verhaal vindt u niet op deze website, maar we zijn (voorlopig) uitgeweken naar een gespiegelde site, waar we alleen de ultra-schokkende en zeer uitvoerige verhalen zullen publiceren aan de hand van de resultaten van verschillende onderzoekers. De rode draad: ALLES is anders en u zult steil achteroverslaan van wat deze onderzoekers hebben gevonden. Als dit allemaal in één keer aan de bevolking wordt gepresenteerd wordt het oorlog als gevolg van de opgelopen trauma’s. Vooralsnog zal blijken dat ontkennen en belachelijk maken de beste verdedigingstactiek is om dit te kunnen overleven.

Onderstaand een schokkend gedeelte uit de presentatie van professor Anatoly Fomenko. Europa wordt door de Russen een schiereiland genoemd, niet geheel onterecht. In de 15e eeuw was Europa verdeeld in een aantal vazalstaten van een wereldomspannend Groot Mongools Imperium met aan het hoofd de Russische Tsaar-Khan. De oude bekende truc in de vorm van “besmettelijke epidemieën” is een goede reden om de bevolking preventief te ruimen en er meer betrouwbare vazalstaatjes van te maken. De Russische Horde en de Ottomaanse legers waren twee versies van hetzelfde Imperium.

De 15e EEUW

Na ongeveer 100 jaar Russische Horde kregen de heersers te maken met problemen, waarmee ze nog nooit waren geconfronteerd. Als gevolg van de stichting van nieuwe staten moest een uitgebreid weggenetwerk worden aangelegd en onderhouden. Via deze verbindingswegen voor de karavanen werden ook allerlei epidemieën verspreid, welke meestal hun oorsprong hadden in het zuiden van het Imperium. Dodelijke ziekten als de pest, cholera en andere waren de onverbiddelijke consequentie van de eenwording onder één autoriteit met gezag over Europa, Azië en Afrika.

Professor Anatoly Fomenko:

“De oplossing werd gevonden in het creëren van administratieve grenzen over het gehele territorium van het Rijk. Yaroslavl – Novgorod the Great – aan de Wolga werd het centrum van de Horde. De tweede pijler was Istanbul aan de Bosporus, of Constantinopel, wat het centrum van het andere gedeelte van het Imperium werd: dat van de Ottomanen. Constantinopel kreeg haar belangrijkheid van de 12e en de 13e eeuw weer terug. De beslissing werd genomen dat overal waar de epidemieën de kop opstaken, de bevolking werd gedwongen in quarantaine te gaan. Naar de mening van de centrale administratie waren dat de territoria in Zuid- en West-Europa. Legertroepen van Kozakken en Ottomanen werden op pad gestuurd met de wrede opdracht om de zieke bevolking te elimineren en daarna die gebieden te herbevolken. Deze campagne is nu bekend onder de expansie van het Ottomaanse Rijk en deze operatie werd in de Bijbel ook beschreven als de verovering van het beloofde Land in het boek Exodus en het boek Jozua.”

Het was duidelijk dat de besmette landen de vele nieuwe natiestaten van West- en Zuid-Europa waren. Het was naar deze gebieden dat de Kozakken legers namens de Russische Horde werden gestuurd met de genadeloze opdracht de bevolking preventief te ruimen en het gebied opnieuw en selectief te bevolken.

Voor het hele verhaal verwijzen we u door naar onderstaande link:

DE RECONSTRUCTIE

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.