Oud-vicepresident Pfizer noemt namen: ‘Jullie zijn verantwoordelijk voor misdaden tegen de menselijkheid’

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!

In een recent interview beschuldigde oud-vicepresident van Pfizer Mike Yeadon zijn voormalige collega’s Patrick Vallance, ten tijde van corona de belangrijkste wetenschappelijk adviseur van het Britse kabinet, Menelas Pangalos van AstraZeneca, James Merson en Mathai Mammen van Johnson & Johnson van misdaden tegen de menselijkheid.

Deze mensen waren verantwoordelijk voor het onderzoek naar en de ontwikkeling van de ‘vaccins’. Hij stelde het viertal voor de keuze: ga met mij in debat of stap op. Vervolgens kondigde Vallance zijn vertrek aan en vertrok Mammen haastig bij Johnson & Johnson.

Dat heb jij op je geweten

Yeadon zei op CHD.TV tegen Merson dat onder zijn toeziend oog een product op de markt is gekomen dat bij miljarden mensen is geïnjecteerd, en dat 1 op de 1000 mensen doodt en 1 op de 100 mensen beschadigt. “Dat heb jij op je geweten. Ga met me in debat of neem ontslag.”

Datzelfde geldt voor Pangalos. “Jij bent verantwoordelijk voor [een vaccin] dat mensen heeft beschadigd en gedood. Heel veel mensen.”

“Het maakt me niet uit wat ze je hebben geboden of waarmee je wordt bedreigd: je moet ontslag nemen,” benadrukte Yeadon.

4.9
10
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.