Oversterftecijfers stijgen explosief: Wat is er in hemelsnaam aan de hand?

© Wojciech Magierski

Op 18 augustus 2022 publiceerde The Telegraph een artikel met de titel: “Stille crisis van stijgend oversterftecijfer in Groot-Brittannië is slechts het topje van de ijsberg.”

Zij stelden vast dat Groot-Brittannië “in de greep is van een nieuwe stille gezondheidscrisis,” met “ongeveer 1.000 oversterfgevallen per week, waarvan geen enkele te wijten is aan Covid,” schrijft The Vigilant Fox.

En ze waarschuwden: “Als het huidige traject zich voortzet, zal het aantal niet-COVID overlijdens dit jaar spoedig het aantal sterfgevallen door het virus overtreffen – en zelfs dodelijker zijn dan de Omicrongolf.”

De waarschuwing werd werkelijkheid op 1 november – Crisis nu oversterftegevallen stijgen tot een hoger niveau dan tijdens de Covid-pandemie.”

Zij schreven: “Er zijn dit jaar 18.734 sterfgevallen door Covid, maar sinds mei waren er 24.440 sterfgevallen waarbij de primaire oorzaak een andere aandoening was.

De afgelopen zes maanden is het aantal niet-Covid-sterfgevallen drie keer zo hoog als het aantal Covid-sterfgevallen.”

“En begrijp dat we het land in lockdown hadden gezet; we hadden de wereld in lockdown gezet. En we kunnen niet eens een onderzoek krijgen met oversterftegevallen in vergelijking met wat er gebeurde tijdens de respons op COVID,” klaagde Jeffrey Jaxen van The Highwire. Maar laten we daar niet bij stilstaan.

We kunnen ons eigen onderzoek doen en de ruwe grafieken bekijken.

Dit is dus Euromomo, waarbij gekeken wordt naar oversterfte in 26 deelnemende landen in de leeftijd van 0 tot 85 jaar.

Merk op dat rond week 30 de grijsblauwe lijn zich “afscheidt” van de totale oversterftecijfers van 2020 en 2021. En dat in een periode waarin COVID op de achtergrond is, met een “veilig en effectief” vaccin dat al enige tijd op de markt is.

“Het is duidelijk dat we hier een signaal hebben – een groot probleem,” benadrukte Jaxen.

Maar het wordt nog erger als we naar kinderen kijken.

Dit zijn weer Euromomo-gegevens, maar we kijken specifiek naar de leeftijd van 0 tot 14 jaar.

• Zoals u kunt zien, hadden kinderen eind 2020 (grijze lijn) minder sterftegevallen dan normaal toen er NUL Covid-19 vaccins op de markt waren. Vreemd.

• Maar kijk dan naar 2021 (donkerblauwe lijn). De daling zet door, met minder sterfte dan normaal, maar zodra halverwege het jaar een vergunning voor noodgebruik wordt verleend voor kinderen, escaleert het sterftecijfer snel. En als steeds jongere kinderen toestemming krijgen voor de prik, stijgt het aantal sterfgevallen nog verder.

• Als we nu naar 2022 kijken (blauw-grijze lijn), blijft het aantal sterfgevallen toenemen zoals eind 2021. En vergeleken met 2020 en 2021 zijn er VEEL MEER sterfgevallen.

Waarom kijken gezondheidsfunctionarissen hier niet naar? We lijken allemaal alleen maar radiostilte te krijgen. Hoe dan ook…

Nog een grafiek.

Dit is het cumulatieve oversterfte in Duitsland – waarmee geen rekening werd gehouden in de vorige Euromomo grafieken.


• Het sterftecijfer in 2020 (geel-oranje lijn) bleef meestal normaal, maar tegen het einde van het jaar was er een plotselinge stijging van het sterftecijfer.

• In 2021 (rode lijn) was er iets meer sterfte dan in 2020. En het aantal sterfgevallen nam toe in het derde en vierde kwartaal – in dezelfde periode dat we op het hoogtepunt waren van de vaccinatieplicht en een felle boostercampagne.

• Nu, in 2022 (paarse lijn), zet de trend zich voort – en is op weg om het totale sterftecijfer van 2021 te overtreffen.

Na het bekijken van deze gegevens kunnen we dus concluderen dat de gezondheidscrisis niet tijdens de COVID plaatsvond; de gezondheidscrisis is NU.

Del Bigtree eindigt met afsluitende gedachten over de zaak.

Dit oversterftecijfer in Duitsland gaat hoger dan het ooit is geweest in september sinds 2015 – En waarschijnlijk eerder. En het blijft stijgen. Als het in dat tempo blijft stijgen, gaat het 2021 voorbij. Het stijgt de pan uit, mensen! En het zou niets minder dan angstaanjagend moeten zijn onder de omstandigheden, vooral wanneer je regeringen hebt die niet kijken naar het ene duidelijke ding dat is veranderd in het leven van de mensheid over de hele wereld.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Schokkende video: vrouw valt flauw, stuiptrekkingen op de vloer op de Covid-vaccinlocatie

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.