Patholoog woest: iedere arts die hieraan heeft meegedaan, moet de gevangenis in

Foto: Roger Hodkinson (Videostill Rumble/JustRightMedia)

Help door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!

Is het tijd om te vergeven en vergeten? Die vraag legde Robert Vaughan van Just Right Media voor aan patholoog Roger Hodkinson. “Absoluut niet,” antwoordde Hodkinson, die vol wraakgevoelens zit.

“Het is niet de tijd om sorry te zeggen, het is tijd om deze schoften in de gevangenis te gooien,” zei de patholoog, die spreekt van ‘het grote sterven’. “We zijn getuige geweest van de grootste sterfte uit de geschiedenis van de geneeskunde.”

Hoe kun je zoiets doen?

Die sterfte is volgens hem rechtstreeks het gevolg van de maatregelen die de idioten hebben ingevoerd. Niet alleen de politici, maar vooral de artsen zijn de hoofdschuldigen omdat zij de patiëntenzorg uit handen hebben gegeven aan de overheid. “Dat is nog nooit eerder gebeurd.”

Ten eerste, geen kwaad doen en geïnformeerde toestemming, zei hij, verwijzende naar de artseneed. “Hoe kun je zoiets doen?” aldus een woeste Hodkinson. “Hoe kun je tegen een zwangere vrouw zeggen dat dit experimentele product veilig is? Hoe kan een arts zoiets doen? Iedere arts die dit heeft gedaan, moet de gevangenis in.”

Tsunami van sterfgevallen

De patholoog was tot voor kort lid van het College of American Pathologists. Ze besloten hem eruit te werken wegens het verspreiden van ‘misinformatie’. Hij waarschuwt voor een tsunami van sterfgevallen omdat het immuunsysteem van veel mensen naar de gallemiezen is.

4.8
36
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.